ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Мераци в bTV: Скандална актриса се гласи за мястото на Деси
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:03 / 24.07.2020Коментари (1)56200
©
Поредна младата дама стана тв водеща без нито ден трудов стаж по специалността. Това е скандалната актриса Рая Пеева. Тя започна работа в предаването "Преди обед" на Би Ти Ви ден преди началото на лятната му ваканция. Говори се, че точи зъби за мястото на основната водеща Деси Стоянова.

Назначаването на Рая Пеева стана тихомълком – без обичайните фойерверки, с които Би Ти Ви въвежда в ефир новите си лица. Актрисата влезе в предаването за първи път в четвъртък, за да покажат върху лицето ѝ актуалните тенденции за летен грим. Ден по-късно – в петък, тя проведе и първото си официално интервю в студиото в компанията на водещия Александър Кадиев. Неин гост бе украинката Валерия Цимбал, която преди време спечели конкурса "Умна и красива" в несъществуващото вече предаване "Шоуто на Слави". Темата на разговора бе как да четем по лицата на хората. Преди началото му Кадиев между другото спомена, че Рая Пеева "вече е част от екипа на "Преди обед". Това се случи във възможно най-странния ден за нови назначения – последният преди лятната ваканция. По причини, които така и не бяха съобщени в ефир, основната водеща Деси Стоянова пък изненадващо си взе отпуска в понеделник същата седмица, без да се сбогува със зрителите и без да им пожелае весело лято, каквато бе традицията в предаването досега.

Съвпадението на всички тези обстоятелства поражда въпроса дали актуалният тв сезон не е бил последен за Деси Стоянова като водеща на "Преди обед"? Обективно погледнато Би Ти Ви няма повод да я сменя, тъй като брюнетката е едно от най-харесваните лица в медията. Но фактът, че тя излезе в отпуска само седмица преди официалната ваканция на предаването, а едва 4 дни по-късно до Сашо Кадиев застана друга дама, поражда съмнения.

В екипа се говори, че Рая уж била назначена да прави собствена рубрика, а не да води цялото шоу. Хората, които я познават, обаче знаят колко е амбициозна тя. Никой не очаква да се задоволи само с рубрика. Смята се, че се цели в стола на основната водеща. Даже ако Деси Стоянова остане в шоуто, в лицето на Рая Пеева тя ще срещне много силен конкурент за мястото си, убедени са работещите в Би Ти Ви.

Според слуховете, лично продуцентът на "Преди обед" Георги Тошев е уредил с работа актрисата, която е официална половинка на Явор Бахаров. Последният е известен с непрекъснатите си проблеми с полицията, заради които е останал без пукната стотинка. Тошев е близък с родителите на Рая. Преди време той сподели в ефира на Би Ти Ви, че я познава от дете. Ходел на гости в дома на родителите ѝ, а тя щъкала около него и го забавлявала. Към днешна дата обаче житието ѝ не е забавно. Като всички актьори, тя остана без работа и без хонорари заради кризата, породена от пандемията от Ковид-19, а гаджето ѝ е по-зле и от нея в това отношение.

Говори се, че Рая е похарчила всичко, което имала, за да го спаси от затвора. През февруари Явор бе задържан в Банско да шофира след употреба на алкохол и наркотици. През март миналата година пък иначе талантливият актьор отново бе задържан – този път за побой, нанесен над самата Рая. Въпреки всичко тя не само че не се разделя с него, но продължава да го подкрепя, харчейки всичко, което печели, за да го спаси от проблемите с властта.

В момента малкият Бахаров почти не работи. На любимата му ѝ се е наложило да търси допълнителна работа, за да издържа и себе си, и него. Предполага се, че именно затова е решила да се пробва като тв водеща в предаването на своя приятел Георги Тошев. В това няма нищо лошо, стига да не е за сметка на доказан професионалист като Деси Стоянова, пише Уикенд.

Странно е мълчанието, с което Рая бе назначена. В петък актрисата само бегло загатна за новата си работа със снимка и коментар на английски език, който в превод означава "Ново начало". От "Преди обед" публикуваха друга нейна снимка на своята страница във Фейсбук, но без никакъв коментар. Хората в екипа на шоуто се ядосват, че след като години наред са диктували в слушалката на Сашо Кадиев въпроси, които да задава на гостите си, сега ще трябва да правят същото и с колежката му Рая Пеева. И недоумяват защо е нужно водещите им да са актьори, вместо хора, които действително разбират от тази работа.


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не разбирам странната политика на БТВ да назначава за водещи на свои предавания разни актьори, което според мен е крайно непрофесионално. Едва се издържа шутовщината на Кадийски, сега пък друга актриса на мястото на Деси Стоянова??? Защо в България всеки работи това, което не му е работата? Толкова ли са изпаднали тези"актьори", че да се бутат да работят кат журналисти Намира в тази практика за неправилна и нередна. Искам да гледам телевизия със професионалисти, а не с актьори. Тяхното място си е в театъра. "ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА, СТИГА ИМПРОВИЗАЦИИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (883) 16%
Спас Гърневски (790) 14%
Д-р Иван Чомаков (538) 10%
Славчо Атанасов (1443) 26%
Иван Тотев (1477) 26%
Здравко Димитров (485) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: