ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Медицински център "Афродита" - най-добра инвитро клиника в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:33 / 24.06.2022Коментари (0)2858
©
Медицински център "Афродита“ е обявен за най-добър център за регенеративна медицина в България по време на гала вечерята на Годишните награди за 2022 г. на "Компания на годината“. Те се състояха този четвъртък в Гранд хотел "Астория“. Клиниката спечели тази престижна награда за успехите от инвитро процедури и усилията за усъвършенстване на грижите за пациентите.

Годишните награди се връчват за отлични постижения и приноса на медицински центрове и други големи организации, които работят за подпомагане семейства и двойки с репродуктивни проблеми. Те са единствените по рода си награди, които дават на бъдещите майките възможност да оформят по-подробно мнение за качеството на различните здравни заведения, които играят жизненоважна роля в живота им. Медицински център "Афродита“ спечели това заслужено признание  въз основа на големия процент по брой раждания от инвитро процедури, регистрирани от Център за асистирана репродукция. Награди бяха връчени на Вили Пападопулу – административ
©
ен директор на клиниката – и известният специалист по репродуктивна медицина – д-р Георги Станулов.

Д-р Станулов изказа сърдечни благодарности при връчване на неговата награда на всички семейства, които му се довериха през годините, както и на ръководството на клиниката и неговия екип, които му предоставиха прекрасни условия на работа, за да постигне този огромен успех.

Вили Пеева - Пападопулу изрази радостта си от спечелването на наградата за "Най-добър център за регенеративна медицина“ за 2022 г. и каза: "Поздравления за всички победители в ра
©
зличните категории. Считаме за голяма чест да бъдем признати и номинирани сред нашите колеги в бранша и спечелването на това отличие го направи много по-вълнуващо. Това признание е голям триумф за медицински център "Афродита“ и по-голямо постижение и мотивация за всички наши служители и практикуващи лекари, които работят за осигуряване на най-висококачествени грижи. Такива постижения допълнително ни мотивират да се справяме по-добре и ни вдъхновяват да се отличаваме, като предоставяме изключителни грижи за пациентите и възможно да постигаме най-добрите медицински резултати. Ние сме ангажирани да спазваме думата си за предоставяне на качествени здравни грижи и винаги ще се стремим да изпълним нашата кауза – да включим България в списъка на най-развитите здравни центрове в света.

Медицински център "Афродита“ винаги е бил  фокусиран върху грижите за пациентите и е инвестирал да осигури най-добрите условия, за да предостави на пациентите най-добрите услуги. В клиниката се гордеят, че успяват да поддържат непрекъснато ефективен и професионален подход, като се стремят да правят непрекъснати подобрения в своите услуги и дават новаторски принос, който е оставил трайно впечатление в здравната индустрия в региона. С най-високите акредитации МЦ "Афродита“ повишава своя собствен еталон отново и отново, предлагайки цялостно здравно обслужване в персонализирана и приятелска атмосфера в тяхната база в град София.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (878) 16%
Спас Гърневски (784) 14%
Д-р Иван Чомаков (535) 10%
Славчо Атанасов (1438) 26%
Иван Тотев (1468) 26%
Здравко Димитров (481) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: