Марешки: Искаме разпускане на парламента и президентството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:37 / 27.01.2018
17929
"Няма шанс да подкрепим искането на БСП за референдум по Истанбулската конвенция. Това е поредното цинично предложение, което идва от тяхна страна", заяви в "Събуди се" лидерът на партия ВОЛЯ Весели Марешки.

"Моето лично мнение е, че няма как да не подкрепя текстове, които се отнасят до защита правата на жените и децата и правото им на достоен живот", допълни той.

"Искаме президентството и парламентът да се разпуснат, защото там няма реални хора, а високоплатени артисти, на които някой им пише речите. Те ги наизустяват и ги произнасят. Правим отчет на една година на президентската институция. Аз харесвам човекът Румен Радев, а не президентът Румен Радев, която само хули депутатите", каза още Веселин Марешки.

По отношение на вота на недоверие той заяви, че няма как ВОЛЯ да участва в "един такъв безсмислен цирк", когато липсва алтернатива.

"В залата се видя един беззъб вот, който накрая се превърна и в циничен, защото един от депутатите на БСП каза, че разчитат на Патриотите да ги подкрепят", поясни още лидерът на ВОЛЯ.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).