ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Любовният бизнес цъфти на север, на юг - джендъри на плажа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:52 / 25.07.2019Коментари (1)7386
©
Слабият сезон подмина проститутките на Север. По курортите има доста по-малко семейства с деца, но младежката публика е налице, а точно тези клиенти най-често търсят платена любов, пише "Труд".

Заради солидните намаления на пакетните почивки още от юни част от хотелите в Златни пясъци са претъпкани с млади чужденци – фенове на т.нар. АСО-туризъм /алкохол, секс, опиати/. Има избор, предлагането е в широк диапазон за всеки вкус и джоб. На Златните обикновено жриците работят в еротични клубове с консумация. Тарифата е около 100 лв. за сеанс, а за цяла нощ скача тройно и четворно според уговорката. В най-елитните хотели пък важи по-дискретна практика – гостите си поръчват момичета по каталог срещу цена по договаряне, която може да достигне 500-600 лв. 10 пъти по-евтини са услугите в т.нар. масажни студия в града, а на дъното по цени са магистралките.

Наредените по шосето за Бургас край Приселци и стария път за София до Побити камъни жрици искат по 30 лв. за сеанс, а френската любов върви с 5 лв. по-малко. Тази година на плажа гъмжи от джендъри. Пълно е с млади момичета, които безсрамно се натискат под хавлиите. Какво да правят проститутките? Те вече са в нафталина.

Това разкри познавач на най-древната професия в курорта Слънчев бряг и коментира, че нещата в лятната любов са се обърнали и са претърпяли пълна промяна. Спасителите по вишките разказват, че направо ги е срам да гледат какво става наоколо. “Гларусите са на изчезване, а проститутките нямат никакъв пазар. Сезонът на любовта е пред провал", коментират морските стражи. В миналото са напъните на проститутките по Южното Черноморие да си правят силикони, да имат по- младежко облекло, за да минават за ученички и да вдигат тарифата, да се изрусяват или да се потъмняват, за да изглеждат по- екзотично или пък да си слагат сини лещи- за дълбок и интелигентен поглед. На шосето, до някой храст в жегата, обикновено по къси панталони – такава е съдбата на жриците този сезон. Цяла зима те са следили прогнозите за слаб сезон, и явно са взели своето решение.

“Истината е, че опитните проститутки се изнесоха за Германия още преди три години", разказа човек от туристическия бранш.- “Бях свидетел как с два самолета, упражняващи занаята знойни българки, заминаха, защото там щели да печелят много повече. Ние си ги познавахме, дори една сподели, че оттук нататък на нашето море, особено в плейбой баровете, ще е само “люпилня" на кадри", обяснява нашият източник. И коментира, че още същия сезон цената на услугите- 100 евро на сеанс паднала драстично, защото дошли млади и неопитни момичета, предимно ромки от вътрешността на страната. Сега обаче дори и такива се намират само тук- таме по шосетата.

Тарифата им си била направо смешна – почвала от 10 до 50 лева. Заради липсата на закон Съдът ги наказва за неморални доходи През последните месеци няколко магистралки на 40-42 години от района на “Крушките" край Варна бяха наказани от Районния съд с глоби от 400 до 1000 лв. заради получаване на доходи по неморален начин. И трите бяха хващани многократно на калъп с клиенти в храстите и предупреждавани с протокол от полицията, преди да стигнат до съда. Тъй като няма закон срещу проституцията, жриците ги лови т.нар. член “безделничество", но трябва да ги заловим поне 3 пъти, за да стигнат до съд, коментират редови полицаи. Според тях това лято по пътищата липсва обичайният наплив от гастрольорки.

Вероятно заради новината, че сезонът е слаб повечето са тръгнали на гурбет, но пък местните – от селата край Варна, са на линия и обхващат целия периметър. Строго забранено обаче е сводничеството Платената любов в Гърция е законна, жриците внасят данъци. Всяка седмица минават на контролни прегледи. По острови като Миконос и Санторини тарифата на проститутка варира между 1000-1500 евро на вечер. В Гърция проституцията е разрешена със закон за лица над 18 г. и се контролира чрез Наказателния кодекс и Закона от 1981 г. за предпазване от венерически болести и сродни въпроси.

В страната има две категории проститутки – работещи в публични домове и на улицата. Всеки може да упражнява тази професия, като за целта е необходимо да обяви в данъчна служба, че работи това, да издава касови бележки на клиентите и да си плаща данъците. Жените, които работят в официалните публични домове, се задължават всяка седмица да посещават лекар за контролни прегледи.

Според нормативната уредба публичните домове трябва да се намират на разстояние най-малко 200 м от училища, църкви, детски площадки. Това, което строго се забранява от закона, е сводничеството. През последните две десетилетия обаче нелегалната проституция процъфтя и се превърна в бомба със закъснител, известна на всички компетентни органи, които губят астрономическа сума от данъци и такси.


Още по темата: общо новини по темата: 229
31.12.2019 »
26.10.2019 »
12.10.2019 »
09.10.2019 »
07.10.2019 »
04.10.2019 »
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А проститутките от парламента къде са в тая класация?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (887) 16%
Спас Гърневски (796) 14%
Д-р Иван Чомаков (546) 10%
Славчо Атанасов (1460) 26%
Иван Тотев (1496) 26%
Здравко Димитров (488) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: