ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Летен лагер – любимо място за игра и нови знания
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:45 / 19.04.2021Коментари (0)1200
©
Повечето хора свързват едни от най-ранните си незабравими спомени с игрите и забавленията с приятели в детския лагер. Ваканцията сред връстници винаги е било любимо приключение за малчуганите. За родителите обаче най-добрата комбинация е малките им съкровища да почиват активно като трупат нови знания.

Перфектният вариант е чуждоезиковият летен лагер за деца. Малките палавниците хем ще са далече от електронните устройства, хем ще съчетават отдихът с нови знания и така необходимите в съвременния живот езикови умения.

Най-добрият период за детски лагер е лятната ваканция. Мъниците могат да се заредят с енергия и да се включат в подобна инициатива без ограничения във времето. Полезното на лагерите като формат е, че задължително в програмата са заложени дневни занимания, които да редуват активности сред природата с обучителни курсове.

Доказано е, че в спокойна и неформална обстановка повечето деца успяват да постигнат много по-добри резултати от училище. Липсата на оценка, задължителният момент в усвояването и новата среда понякога са необходими стимул за момичетата и момчетата, за да разкрият своя потенциал.

Освен езиковото обучение лагерът винаги е препоръчителният вариант за развиване на социалните умения у децата. Подрастващите по-лесно се сприятелява
©
т и когато са поставени в условия на екипност могат да се научат да разработват проекти заедно със свои връстници.

Пък и повечето истински приятелства в живота започват именно в нашето детство. За новото поколение от изключителна важност са комуникателността и адаптивността, които се развиват на подобни места.

Днешните деца имат повече от всякога необходимост да прекарвате време сред природата. Ежедневието им преминава пред компютри и телефони и кога, ако не през ваканцията да не се отдадат на активен спорт и игри навън. Имат нужда от чист въздух, движение и здравословна храна.

Може да се изненадате, но през лятото по-зареждаща за младите е планината, отколкото морето. Там те имат възможност на пълноценни разходки, излети, пикници, колоездене, езда и много други забавления. Обучителните занимания също могат да се редуват в оборудвани кабинети и на открито.

Извън града малчуганите усвояват нови знания за света около тях и от ранна възраст се научават да балансират отговорности и почивка. 

В последните години международният езиков лагер "ЛъкиКидс" в Банско е хит сред деца и родители. Перфектното съчетание на природни даден
©
ости, отлична база, професионален екип и отговорно отношение към участниците печелят все повече привърженици.

През 2021 година лагерът ще е отворен в периода от 20 юни до 5 септември. Обучението е по английски като няма ограничения относно владеенето на езика. Могат да участват деца от 5 до 14 години като възможните периоди са една или две седмици, а при желание може да се остане и по-дълго.

Организаторите предлагат на лагеруващите безплатен превоз от София до Банско и обратно. По време на престоя си лагеруващите отсядат в петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Вътре на разположение на децата са уютни стаи, оборудвани обучителни зали, модерен спа център с външен и вътрешни басейни, обезопасени кътове за игра.

Ресторантска част предлага подходящо здравословно меню, съобразено с възрастта на гостите на комплекса. Дневният режим на децата включва пет хранения, в които задължително са включени и пресни плодове и зеленчуци.

В лагера английският език се изучава по международни програми, които са изготвени от професионални лектори с богат педагогически опит. Целта е децата да натрупат не само граматически познания, но и да могат да говорят свободно по различни теми от социалния и обществен живот.

Най-хубавото за малките палавници е, че обучението се редува със занимателни игри с техните връстници. Според предпочитанията и интересите на всеки може да се участва в арт занимания, готварство, спорт, пейнтбол и други. Аниматори и водни спасители се грижат за безопасните водни забавления на децата в спа центъра на хотела, който е най-модерният в курорта.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: