ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Лесни ежедневни начини за повлияване на апетита
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 07:00 / 22.07.2019Коментари (0)3702
Не е трудно да попаднем в капана на нездравословния начин на живот. Ресторантите за бързо хранене са достъпни и дебнат зад всеки ъгъл с поредния сочно изпечен бургер. Придвижваме се основно с коли или градски транспорт, забравяйки за приятните разходки, които тонизират организма. Почти не отделяме внимание на движението си. Прекарваме вечерта на дивана и отново на следващия ден ни чака пак същата рутина. Така постепенно усещаме как теглото ни се покачва и намираме за трудно да го регулираме.

Мнозина се опитват да влязат във форма с помощта на гладуване. Но този метод за повлияване на средния индекс на телесна маса е крайно нездравословен. Единственото, което може да направи, е да изтощи тялото до краен предел. Най-добре е да се обърнете към някое от многото натурални средства за въздействие върху апетита. Такива са ефервесцентните таблетки с екстракт от зърната на зелено кафе, гарциния камбоджа и билката йерба мате Bioveliss Tabs.

Какво можем да правим всеки ден, за да повлияем на теглото си?

Има някои малки и на пръв поглед лесни стъпки, които може да предприемем в ежедневния си живот. Правейки ги, ние бихме въздействали позитивно върху теглото и формата си. Важно е да се знае, че резултатите от тях биха отнели време. Но не е невъзможно да се случат бързо.

Здравословно хранене – какво включва?

Природосъобразното хранене е ключов аспект ако желаем да започнем да виждаме позитивни промени в теглото си. Като първа стъпка, може да започнем с изключването на нездравословните храни и заместването им с органични и естествени алтернативи. Също така е важно да не преяждаме и да консумираме точно толкова, колкото е нужно, за да може тялото да функционира нормално. Хубаво е да си изградим навици за редовно и качествено приемане и усвояване на калории. Така бихме си набавили нужните вещества и елементи за правилното и хармонично протичане на процесите.

Примерни за здравословни храни могат да бъдат: постни меса, риба, пълнозърнести храни, сурови ядки и семена, зеленчуци и ограничени количества плодове.

Физическа активност и тренировки

Контролът върху теглото ни се влияе и от физическата активност и изгарянето на натрупаните мазнини. Чрез тях тялото ни изгаря всички излишни вещества. Заседналият начин на живот би довел до обратното – тяхното повторно складиране в организма. Заради това е важно да включим упражненията като неизменна част от нашие ежедневен живот. Съществуват много начини да направим това – упражнения във фитнеса или вкъщи, бягане в парка, плуване, практикуване на любим спорт, танци и т.н. Винаги може да се намери нещо, което ще накара тялото ни да желае се движи.

Вредни навици

Консумацията на алкохол и цигари забавя метаболитните процеси и това води до натрупването на излишни калории. Хубаво е да се придържаме към минималния им прием.

Как работят разтворимите таблетки Биовелис Табс?

Bioveliss Tabs представляват таблетки за позитивно повлияване на апетита. Производителите твърдят, че техният състав е натурален. Той следва да спомага за освобождаването на излишните токсини, въздействайки върху усещанията за ситост и глад. Също така, следва да подхранва тялото, съхранявайки усещането за жизненост и енергичност.

Според информацията, която е официално оповестена за разтворимите таблетки Биовелис Табс, те съдържат три основни съставки:

- Екстракт от Гарциния Камбоджа – Той включва висока концентрация на хидроксицитрична киселина (НСА), която може да повлияе благоприятно върху апетита;

- Екстракт от зелено кафе – Диуретик, допринасящ за изразходването на излишните мазнини и калории;

- Екстракт от Йерба Мате – Спомага за детоксикацията на организма от натрупаните в него вредни вещества.

Според инструкциите за употреба, приложени от производителя, таблетките трябва да бъдат приемани 2 пъти дневно, 20 минути преди закуска и обяд. Една от тях се разтваря в 150 мл. вода.

Въздействието върху тялото може да варира при различните потребители.

Клиентските мнения за разтворимите таблетки за повлияване на апетита Биовелис Табс са главно позитивни. Те не съдържат оплаквания за наличието на неприятни странични ефекти или противопоказания. Водоразтворимите таблетки могат да бъдат поръчани само от официалния сайт на производителя. Не се предлагат в аптеките или онлайн магазини, като eMag, Amazon, eBay и AliExpress.

Да живеем здравословно и активно!

Здравословният и активен начин на живот е ключов фактор, ако искаме да повлияем позитивно на теглото си. Да консумираме повече естествени продукти и да прекарваме повече време в природата. Това би се отразило добре не само на тялото ни, но и на духа. Както гласи известната латинска сентенция – да носим “здрав дух в здраво тяло".
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1515) 16%
Спас Гърневски (1320) 14%
Д-р Иван Чомаков (899) 10%
Славчо Атанасов (2435) 26%
Иван Тотев (2406) 26%
Здравко Димитров (814) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: