ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Кървава снимка от протеста срещу циганските безчинства
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:47 / 12.04.2019Коментари (9)11178
©
Вчера в Габрово се проведе пореден протест срещу циганското безчинство, което се случи преди дни в града. Късно снощи се разбра, че се е стигнало и до сблъсъци и дори има ранени. Рано тази сутрин стана ясно, че пострадалите са двама - телевизионният оператор Даниел Стефанов и репортерът Веселин Цветанов. Те коментираха случилото се с колегата им от Нова телевизия Мартин Георгиев.

"Отразявахме протестите. Не мога да кажа къде точно бяхме. Имаше две блокади на Жандармерията. На първата имаше много хора. Свидетел съм как жандармеристите се справиха с тях само с приказки. Ние бяхме точно до тях - най-отпред", спомни си Даниел Стефанов, който е по-сериозно пострадалият. "Отзад чух "Натискайте, ще пробиваме". Това бяха думи на протестиращите. Не знак какво точно стана, но не успях да избегна палката на жандармерист, която приближаваше към главата ми", разказа той за среднощния кошмар.

По думите му веднага след това е легнал отстрани на земята, а после е посетил болница, където му направили четири шева на главата. "Искаха да ме оставят в болница, защото имам комоцио, но отказах", сподели Даниел. "Нямахме много време, за да реагираме", каза пък колегата му Веселин Цветанов, който също е пострадал, но по-малко.

"Имам оток на главата, който отново е от удар от палка на жандармерист. За щастие нямам видими наранявания като колегата", допълни той.

"Бяха форсмажорни обстоятелства. Говоря от първо лице. Имаше провокация", така пък репортерът на Нова телевизия Мартин Георгиев обощи нещата, който е видял снощи в Габрово. Междувременно на извънреден брифинг на полицията в Габрово стана ясно, че има леко пострадал служител. Оказана му е медицинска помощ.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Да окървавиш лицето на репортер говори за изключително високото ниво на професионализъм в редиците на МВР! Ако в България имаше медии в истинския смисъл на тази дума, това бутафорно и възпроизвеждащо проблеми и скандали министерство щеше да бъде буквално оглозгано и изплюто.
+9
 
 
Важното е да запазим етническия мир-нали така беше,но въпроса е защо се налагат само българи,а циганите са над закона?Защо не налагаха с палките онея биячи в магазина?
+11
 
 
Да си жандармерист явно означава да полагаш който ти падне по главата с палка без да използваш и без това малкото количество мозък побран в дебелата кратуна? Когато циганите ни бият и изнасилват полицаите ги пазят да не им нарушат "спокойствието" в махалата , а когато ние протестираме за безчинствата и изродщината на тия човекоподобни ни налагат с палки по главите , така ли да го разбираме ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: