ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Край Пловдив: Борисов с унищожителна критика към управляващите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:30 / 02.11.2021Коментари (27)6505
©
"С три изключително тъжни новини, много човек трябва да си мери думите в тази ситуация. Вчера и днес 400 българи си загубиха живота заради тяхната надменност, лукавост, измамност, прераснала в нерешителност, паника, ужас. Над 6000 болни. По пътя с Балтов и Ангелов говорехме дали вече има спасение за българите освен Господ. Няма легла, няма медикаменти, няма план, закриха НОЩ, изчегъртаха проф. Кантарджиев. Проф. Балтов го свалиха от операция, изчегъртан. Това причини Радев на българите. Спокойно може да се нарече българоубиец". 

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещението си в Перущица. 

"Като се събуди пациентът, лекарят му изчегъртан. Някои медии, които искат да им угодят, казват, че нямало агитационна кампания. Две години телевизии, вестници пишат какво е в Италия, Германия, Русия. Трябваше лятото, когато Макрон, Байдън, Меркел налагаха забрани, за който не е ваксиниран, да се вземат тези мерки. Тежки са, непопулярни са, но сега целият свят е освободен. Всичко е пълно, икономиките работят", каза още Борисов. "Това е непоправимо, защото хората не можем да ги върнем", добави той. 

"Те вече лъжат безогледно и мамят - за цената на газа. Имало 33% намаление на цената на газа. Измамници! Кажете, че газът не се е вдигнал  Но за да има положителна новина, казват, че има спад на цената на 33 процента, а вчера я свалиха с един лев, и то не за всички, за индустрията е по-скъп", каза още Борисов. 

"Това са измамници. Това са хора, които нямат мярка. Всичките им разчети са до 14 ноември. Това е изключително тежка новина за индустрията, неслучайно г-н Велев, всичките работнически организации ще избухнат днес. Това не е само измама, това е фарс", каза лидерът на ГЕРБ. 

"Третата изключително лоша новина е отново свързана с измамници. Двамата бивши министри, то единият не е бил министър, обясняваха как Спецов е събрал 2 милиарда повече, предишното правителство крадяло, а те събирали пари. Оказа се, че те подготвят нов половин милиард да вземат една седмица преди изборите. 

Това го направиха преди една седмица, преди това отново половин милиард и 300 милиона. С една дума тези хора за един месец направиха 1.8 милиарда дълг. А къде са тези пари?

За култура - нула, за спорт - нула, екология - нула, армията - нула, МВР - нула лева, селското стопанство - нула, образованието - нула. А близо два милиард нов заем къде са? За какво са, кое е прозрачното? Кой да обясни всичко това?

С една дума, с темпа на крадене, след като за един месец не им стига да натрупат 1.8 милиарда дълг, но ние казваме, че те са ги откраднали, както те казваха на нас, за 12 месеца прави 21.5 милиарда, ако остане Радев с шайката си", каза още Борисов. 

"Не знам с какво Кацаров държи Радев, за да може този провален човек - на техните плещи тежат човешки животи и ще продължи. Днес си тръгнал от пресконференцията и дума не е казал. Как ще върнете ваксинацията, как ще върнете учениците? Излезте като мъже и кажете "Изпуснахме, извиняваме се и приемете нашите извинения". Майната им на изборите, дайте да спасяваме народа", каза Борисов. 

Гърция при същата заболеваемост има петдесет и няколко души починали, добави лидерът на ГЕРБ. 

Борисов коментира и поредния скандал с машините, дадени, за да може хората да се упражняват да гласуват преди самите избори. Той поясни, че можело да се гласува до номер 20, а ГЕРБ са с номер 32. 

"Знаем, че пипате машините в чужбина. Кое не е демократично, кое променя демократичния вот? Че накрая РИК, която е от всички партии, ще преброят, дали резултатът от машината съответства от резултата на квитанциите. Иначе ще хванем, че тази машина е пипана. Гледайте какъв е воя. Нарушавал се вота.

Не пипаме машината, искаме само да си направим проверка. Какъв вой? Защо на предишните избори излъгахте, затова виете сега като ранени чакали. 

Тогава три дни борихте едни бюлетини. Но тогава Слави беше интересен и ГЕРБ трябваше да е втора сила. Сега се усетиха, че други са интересни. Румен Радев каза на консултациите, че според него  правилно да се преброят квитанциите. Къде виждате връщане на хартиените бюлетини", каза Борисов. 

Щете, не щете, ще отидете към затваряне на държавата. Ще трябва да дойда за две седмици, за да ви оправя бакиите, и после пак да се върна в Банкя, отсече Борисов. 

Борисов поиска незабавна оставка на Радев, Кацаров и на цялата шайка. "Те са хората, които блокират всичко. Като Радев иска да е премиер, да си ходи при партията. Той вече не може да е обединител на тази нация, която той разболя. Виждали ли сте неговия сертификат? Къде е ваксиниран?

Сега се държат на пресконференцията за ръце, а аз като казвах да се обединим, те казаха с юмрука: "Да си ходи Борисов". Ми тръгнах си. Цените на всичко вървят нагоре. Това ли е промяната?", каза още Борисов.



Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Schweppes
премахни филтъра

0
 
 
Така е за всичко до тук е прав, ама нали ние сме си прост народ и си гласуваме за такива палячовци ИТН, или Изправи се БГ ние идваме, ще си сърбаме попарката! И докторите ще избягат от тази ситуация и немислимото ще стане, да ти потрябва лекар и няма да има! РАЗБЕРЕТЕ ГО! Иска се стабилно правителство със стабилен премиер който знае как се действа, а не сега тепърва да се учи и да се бие в гърдите и да вика аз ще ви оправя!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: