ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Костадин Костадинов: Ще изгоня "Лидл" от България
Автор: Георги Кирилов 09:28 / 03.08.2022Коментари (56)167647
© БГНЕС
Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов нарече "престъпници" полицаите, които вчера се озоваха на повикване в магазин "Лидл" във Варна, където негови симпатизанти демонстративно влязоха без маски.

Ето какво пише той:

След вчерашния протест срещу ограничителните мерки пред германския магазин "Лидъл" стоях почти до 22 ч. пред Трето РПУ във Варна, където беше арестуван един наш член. Пуснаха го, разбира се, и сега той ще съди престъпниците, които вчера пред очите ни се опитаха да го пребият, и когато той не им се даде, те му сложиха белезници. В този ред на мисли се замислям, че много често разликата между престъпниците и голяма част от полицаите е само в това, че едните носят униформа, а другите не. Но както и да е.

На друго искам обаче да наблегна. Наближават избори. Не след 4 години, а само след 59 дни. На тези избори ние българите имаме историческия шанс веднъж завинаги да приключим не само с безумните античовешки мерки на здравните и полицейските власти. На тези избори имаме шанс веднъж завинаги да приключим с целия престъпен политически "елит". Веднага щом Възраждане спечели изборите, ще се случат следните неща:

1. Всякакви видове ограничителни мерки отиват в историята, а срещу хората, които ги прокарваха, ще има пуснати стотици сигнали в прокуратурата, за да бъдат съдени и осъдени. Сигналите ще бъдат на база на документи от съответните институции, които ние ще направим публични.

2. Ще се погрижим всички видове чужди колониални вериги като "Лидл", ограбващи и унижаващи българските граждани, да напуснат българския пазар. България не е държава от третия свят - щом не ни уважават и не спазват законите на страната, нямат място тук!

3. Незабавна и пълна нормализация на отношенията с Русия.

4. Премахване на плана за въвеждането на еврото от 1 януари 2024 г. и запазване на българския лев.

5. Създаване на преговорен екип за предоговаряне на членството на България в ЕС.

6. Насрочване на референдум за членството на България в НАТО.

7. Прекратяване на договора за американските бази в България. 

Мога да продължа списъка още, но няма смисъл, защото важното е друго - няма друга организирана сила в България, освен Възраждане,коато да може да стори всичко това. Времето на протестите почти изтече и те изиграха своята роля! Остана едно финално усилие - на 2 октомври да спечелим държавата! Когато управлението най-накрая отново е в български ръце, и когато българският народ застане зад Възраждане, няма да има сила, която да ни спре - независимо дали вън или вътре в страната.

Специално за чуждите магазини, и най-вече за изнасящата милиарди левове от България "Лидъл" - не пазарувайте в тях! Има предостатъчно малки български магазини, има и хиляди български производители на храни в интернет, подкрепете тях! Нека българските пари остават в България, вместо да хранят немските пенсионери.", пише той.



Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Таман си мислиш че лудите са на изчезване и се появява някой нов.
0
 
 
Просто съжалявам искрено хората, които ще гласуват за този. Мъчно ми е за тях.
-1
 
 
Този персонаж от водевил е напълно изкукуригал. По-големи глупости не е могъл да напише, понеже няма как - не е възможно.
0
 
 
На вниманието на всички цървули искам да поясня ,българска марка кашкавал в немски Лидъл е с 2 Евро по евтина от Българския,1кг. НУТЕЛА буркан ,в БГ никаде не се предлага а и не вярвам някойот Вас цървули да е виждал струва 4 евро-8 лева!!!Коментарите оставам на Вас платени цървули!!!
0
 
 
Църв*л ти ли ще ми кажеш къде да пазарувам?Отвори Български магазин в Германия, като си много отворен.Аз харесвам големите вериги, цените там са по- ниски.Българските тарикати, искат бързо и устойчиво забогатяване .. на гърба на клиентите си.Не искам да купувам едно и също нещо с двойна цена !
0
 
 
ХОРА МИСЛЕТЕ ХУБАВО ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ИЗРАЖДАНЕ Е ПОДЛОГА НА ПУТЛЕР.
+2
 
 
БОЛЕН МОЗЪК Е КОПЕЙКИН СИДЕРОВ 2 ИЗРАЖДАНЕ СА АЛЧЕНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ.
-3
 
 
Не мога да кажа,кой е прав в тази ситуация(за маските),но някой си Туджаров бие полицай,защото го глобили и никой,негов колега не иска да води разследването(за това им се плаща),а тука задържат човека,при положение,че униформените се държат НЕПРОФЕСИОНАЛНО.
-2
 
 
Колко много сте овчеглавите гяури, лижещи г*за на Лидл,.... Копейката не става за чеп за зеле, но и всички вие лижещи Лидл, сте същите. Лидъл наистина трябва да бъде закрит. Както и Кауфланд, Билла, Пепко... Но вашите овчи глави не го проумява. И маските на устните не се носят от хора с мозък, а от прости лузъри и дебили... но и това не проумявате защото сте овце. Затова си носете маските, серете в тях, пазарувайте в Лидл и блейте, преди да ви за колят. Овчеглавите гяури.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (905) 16%
Спас Гърневски (809) 14%
Д-р Иван Чомаков (550) 10%
Славчо Атанасов (1489) 26%
Иван Тотев (1521) 26%
Здравко Димитров (504) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: