ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Кобрата: Българинът не е дорасъл за хора като мен. Трябва повече да ме слушат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:57 / 28.09.2021Коментари (2)5881
©
Кубрат Пулев стана студент в УНСС. Боксьорът ще учи магистратура, не в спортна специалност, а в политическа. На първия си учебен ден като студент,  Кубрат Пулев беше посрещнат официално. Получи студентската си книжка, която се оказа историческа, разказва Нова тв.

"Последната хартиена книжка – със сигурност ще я запазя", обеща той. Подариха му и учебник с послание. 

"Човек трябва постоянно да се усъвършенства. Който казва: "Аз знам всичко", е най-големият глупак. Не е нужно българите да се комплексират, че като си пратил децата да учат в чужбина, си нещо… направо гений. Няма такова нещо. Имаме уникални университети - да си учат тук, да си бъдат при родителите, това е истината", смята Пулев.

През юни той даде заявка за ново поприще - в партия "Велика България". Към момента обаче това остава само план за бъдещето.

Кубрат Пулев отлага политическите си намерения за създаването на партия

"Трябва да видя, че българинът е дорасъл за хора като мен и брат ми. Истински хора, които със сърце и душа искат да променят нещо. Нещото, което ме отказа, беше спортът. Защото се чувствам много силен. И моето сърце има нужда от такива битки. Всичко беше готово. Всички хора. И аз отказах. Казах: "Не, не искам да бързам. Не може човек да носи две дини под една мишница", сподели боксьорът.

След мача с Антъни Джошуа Кобрата мислел, че това ще е краят на спортната му кариера. 

"Имах контузия, мислех си, че тя няма никога да се оправи, бях изкарал коронавирус, не бях тренирал, нямах сили", сподели той. Сега обаче очаква да се качи на ринга отново - още тази година в САЩ.

От политиците в момента Пулев вижда хаос, липса на отговорност и на професионализъм.

"Страх, притеснение, несигурност, но това води след себе си безотговорност. Виждате какво става в Народното събрание - популистки изказвания денонощно. Едните обвиняват другите в популизъм, а това само по себе си е популистко. Представяте ли си? Крадецът вика дръжте крадеца. Шизофрения ли е, не мога да го разбера. Не мога да повярвам, че толкова им е интелектът. Видяхте и Слави Трифонов - аз не мога да повярвам, че хората до такава степен му се довериха. Дори малка светлинка да има, като името Слави Трифонов, те веднага се хващат за него. Като удавник за сламка, милите. Аз им го казах, ама трябва повече да ме слушат", съветва Кубрат Пулев.

"За дънките, как се казваше… Филип Станев. Мислех, че това е колаж. Ние не си позволяваме в УНСС да дойдем по този начин. Вчера си говорихме с мои приятели, че ако са мои депутати влязат в НС по дънки, за назидание ще ги вадим пред парламента и... 50 камшика на гол г*з. Това е неуважение и към институцията и към българския народ. Излиза, че те не знаят как да се облекат", смята той.

Пулев коментира и новият политически проект на Кирил Петков и Асен Василев "Продължаваме промяната".

"Завършили "Харвард" - няма лошо. Ние сме завършили УНСС, ама да видим "Харвард" ли ще е, Софийският университет ли ще е, как ще станат нещата? За съжаление много трудно може да се получи, при така стеклите се обстоятелства", смята боксьорът.

Според него народът ни обича силни политици. "Затова дълго време се бяха хванали за Бойко Борисов. Аз самият бях един от хората, които са му симпатизирали и са гласували за него. Но той се умори и спря да се развива. Със сигурност ще се появят много нови политически проекти, но и много пишман политически проекти", каза още той.

Докато е спортист, Кобрата казва, че няма да бъде политик, защото не иска да води битки на два ринга. Въпреки това, предложенията за политическа кариера не спират.

"Тези дни, и преди половин година, и преди 3 години, и преди 5 години. Постоянно. Няма как да вляза в даден проект и на мен някой да ми казва: "Ами, ние тука трябва да клекнем, защото отгоре някой друг така е казал". Всички са ме канили навсякъде, предлагали са ми да бъда министър, какво ли не. За себе си аз съм постигнал много. Наистина много. Щастлив човек съм. И знам, че мога да дам още много, за да постигна още много", споделя Пулев.

От УНСС показаха на боксьора ни и стената на славата - с имената на деветимата министър-председатели на България, завършили учебното заведение, както и на много други министри. А дали ще видим Кубрат Пулев в Народното събрание или на "Дондуков" 1 или 2 - предстои да разберем.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Всичко много хубаво лейтенант Кобрети, но си човек който си служи с насилие в живота, гледаш да всяваш страх около теб, да ти имат страха един вид, мачкаш с мъжкарско присъствие, а това няма как да ти донесе успех в политикатата към която си се насочил. Представи си ще те назначат на някоя длъжност, ще идеш да се изрепчиш, ще си изпуснеш нервите и айде отиде да се не виде....не пич, народа го е казал всяка жаба да си знае ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (900) 16%
Спас Гърневски (806) 14%
Д-р Иван Чомаков (550) 10%
Славчо Атанасов (1479) 26%
Иван Тотев (1513) 26%
Здравко Димитров (492) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: