ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Калин Терзийски скандализира, оплю Николай Хайтов и Йордан Радичков
Автор: Васил Динев 19:26 / 14.02.2016Коментари (9)6725
© Нова тв
Не трябва да обръщаме внимание на цинизмите, които говори един пиян човек. Но трябва да се отговори на обидата, че Николай Хайтов е бил слуга на режима, това е несъотносимо с неговия характер и житейски път. Това каза в студиото на Нова телевизия Елена Хайтова, дъщеря на писателя. 

Според нея обидните думи на Калин Терзийски за Хайтов не са само продукт на пиянството, а по-скоро показват разпадането на едно цяло поколение в България.

Според Александър Хайтов, неговият баща винаги е имал врагове, това е разбираемо, но същото не важи за Радичков. 

Стана ясно, че протестът на децата на Хайтов е не само срещу думите на Терзийски срещу Николай Хайтов, а и срещу същите обиди, отправени към Йордан Радичков.

"Ние вече осъдихме един подобен човек за същата история, безотговорни приказки, които не може да докаже. Затова отново ще подведем и Калин Терзийски под отговорност, ако се извини, тогава няма да прибягваме до тази мярка", посочи Александър Хайтов.

Според Елена Хайтова баща им се е срещал с Тодор Живков по повод на издирването на костите на Васил Левски, но не е бил любимец на властта по никакъв начин.

"Аз дадох възможност на българската литература да бъде нещо по-различно от от Йордан Радичков и Николай Хайтов. Аз дадох възможност отново да има българска литература. Познавах се с Хайтов и донякъде с Радичков. Това бяха едни слуги на един режим, който аз не мога да понасям. Те правеха свирки на Живков", каза Калин Терзийски пред камерите на Нова телевизия преди дни.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този имитатор Терзийски, стана по-известен с пиянските си изстъпления. А жалките медии го развяват насам и натам в истерията си да привлекат публика. Да ме извиняват тези, които гледат новините, биг брадър и тем подобните бълвочи, но те са публиката на този .... на това пияно нищо.
0
 
 
Жалко, много жалко, когато творец хули и плюе друг творец! Докъде я докарахме.....Друг ще определи колко струва творчеството на г-н Хайтов и г-н Радичков, времената ще докажат правотата на всеки. ...."слуги на един режим, който аз не мога да понасям..." Да ,бе, всички сега не го понасяте, ама тогава..... Ех, наборе, наборе Калине.....
Aнонимен
на 15.02.2016 г.
0
 
 
Изгорял от алкохола мозък. Откъде самочувствие да се сравнява с легенди и символи на България. Комара наистина е по-висок от слона, само, ако кацне на главата му. Но без слона той си е само , прост и незабележим комар.
Aнонимен
на 15.02.2016 г.
+2
 
 
Как да уважава човек медии, които трупат рейтинг с подобни алкохолни интервюта? Калин, ако му скимне в състояние на делириум, да си извади оная работа, Нова пак ли ще му даде поле на изява?
Aнонимен
на 14.02.2016 г.
+8
 
 
Николай Хайтов със сигурност е имал трески за дялане като всеки човек. Но е чудесен писател. Държанието на въпросния Калин е типично за всеки алкохолик. Има високо мнение за себе си и всички други не го оценят и са по-ниско от него. За техно съжаление винаги грешат.
+5
 
 
Какъв е този Калин Терзийски? И на кой му дреме за него кого понасял? Анонимник си е бил и такъв ще си остане...
на 14.02.2016 г.
+2
 
 
https://bg.wikipedia.org/wiki/Калин_Терзийски От това което прочетох за него ми стана ясно, че трябва да си стои в психиатрията дори и да не работи там.....нека само да си стои, ако трябва пък и да го заключат, може да стане и опасен.....
+13
 
 
Тоя па Калин кой беше?Хайтов и Радичков са светила и такива ще останат,а калинката 2 години след смъртта му ще го помнят 15 човека.Въшкари си правят евтина реклама на гърба на починали хора с огромен принос за литературата и културата като цяло.Днешните известни хора в България са жалки бездарници,с огромен принос в оскотяването и затъпяването на хората.Единици са качествените хора в която и да е област.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: