ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Излязоха ужасяващи подробности за битката на Слави Трифонов с Covid-19!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:22 / 21.10.2021Коментари (6)17450
©
Слави Трифонов оцелява буквално на косъм от коронавируса, който го пипва в навечерието на първите извънредни парламентарни избори през април тази година.

Дългия, който и без това е много слаб, смъква 9 килограма, докато се бори с Ковид-19. Съществувала е реална опасност за живота му, а в един момент сатурацията му е била под 80 единици, при норма от поне 97-98, пише "Уикенд". 

Трифонов се разболява по време на последната седмица от предизборната си кампания – някъде между 28 март и 4 април. До този момент новия политически лидер е силно скептичен към пандемията.

Припомняме, че партията му "Има такъв народ" тогава е сред политическите сили, които открито омаловажават необходимостта от адекватни мерки и дори критикуват правителството на Бойко Борисов, че въвежда ограничения. Сред редовните гости в партийната телевизия "7/8 тв" е проф. Андрей Чорбанов, който е и кандидат за депутат от листите на Слави.

Някои смятат, че именно Чорбанов е и човека, заразил Трифонов с Ковид-19, тъй като малко преди това той също се разболява тежко и дори стига до болница. Факт е, че по това време Слави непрекъснато общува с него. Разбира се, възможно е източника да е друг – по това време е третата вълна на пандемията, а Дългия непрекъснато се среща с хора преди вота.

Така или иначе, в деня на изборите – неделя, 4 април, Трифонов е вече тежко болен. Той всъщност е диагностициран 3 дни преди това – в четвъртък. Състоянието му рязко се влошава и това е причината Слави да не се появи в изборната нощ дори на видео. Вместо това, на личната му страница във Фейсбук е оповестено, че е заразен с Ковид-19 и се възстановява.

Шоуменът-политик не е хоспитализиран, но за него се грижи медицински екип в дома му. Той е поставен на обдишваща машина, която му е доставена по спешност, понеже започва да изпитва тежък задух от липсата на кислород. Температурата му пък не пада под 38 градуса, мъчи го и свирепа кашлица.

Една от причините да е на границата между живота и смъртта е общото му недобро здравословно състояние. Смята се, че Слави е диагностициран с множествена склероза (МС) – нещо, което той до този момент не е потвърдил официално. Така или иначе, Ковид-19 срива имунитета му и той е подложен на интензивна терапия с медикаменти. Чак в началото на месец май – месец по-късно, той успява да се възстанови от вируса, макар и донякъде.

"Всъщност, Ковид-19 провали политическата кариера на Слави. Той беше неспособен да взима каквито и да било решения няколко месеца и остави всичко в ръцете на Тошко Йорданов. От болестта на Трифонов дойде и тази непоследователност в действията на "Има такъв народ" и общото усещане за хаос", коментира човек от екипа.

Слави сам призна, че е изкарал тежко Ковид-19 в интервюто си пред журналиста Бойко Василев от "Панорама" от края на август. Пак в това интервю Трифонов издаде, че се е ваксинирал. Според източник на "Уикенд" това се е случило през лятото след консултация с лекаря му.

Въпреки че е имал доста антитела, на Слави е поставена ваксината "Модерна", която се счита за най-подходяща за хора в неговото състояние.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 22.10.2021 г.
0
 
 
МИ той БАШ ЧАЛГАРА много СПЕЦИАЛЕН медиински екип се грижи за него в дома му . Крайно време е ЧАЛГАР ЗАКРИВАЙ КОЧИНАТА ИТН И СЕ СКРИВАЙТЕ В КАБЕЛАРКАТА НЕКАДЪРНИЦИ .
Aнонимен
на 22.10.2021 г.
-1
 
 
И тримата с коментарите сте изчаткали???
Aнонимен
на 21.10.2021 г.
+9
 
 
Е то проблемът е, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТ!!! Продъжават да пасуват на тема ковид, продължават да се крият, че са ваксинирани всичките там, та дори и Слави....Зеленият чорап е същия, ваксинира се по терлици преди повече от 6 месеца и чак сега си призна! ЗАЩО? Е, заради изборите....щото явно целта оправдава средствата, да жертваш хиляди човешки животи САМО за да подхранваш антиковид ваксъството!
Aнонимен
на 21.10.2021 г.
+9
 
 
Нали нямаше вирус, бе чалгар малоумен?
Aнонимен
на 21.10.2021 г.
+9
 
 
Поредното шимпазе антиваксър ,обърнало палачинката
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: