ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Христо Стоянов за Слави: Вчера стана ясно, че няма какво да каже!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:48 / 18.06.2021Коментари (2)9306
©
Писателят Христо Стоянов коментира в социалната мрежа последната изява на Слави Трифонов, видя Plovdiv24.bg. Според него с появата си пред студентите в Пловдив лидерът на "Има такъв народ" е дал да се разбере "че няма какво да каже. Ето какво написа писателят във Фейсбук:

ЕДИН ДЕН СЛЕД ВЧЕРА

От изявата на Слави Трифонов вчера стана ясно, че няма какво да каже. Но за това го прави с апломб и високомерно. С някакво снизхождение говореше на хора, далеч по-образовани от него. Ако нещо човек не може да скрие то е простащината и глупостта.

Лошото е, че и двете са прилепчиви. Особено в страна, в която единственият критерий за работа е мотиката и лопатата, а не интелекта. Някакси неусетно Слави стигна възрастта на Лили Иванова преди тридесет години, когато започна да я взима на подбив за... нейната възраст.

Начинът му на държане е на вдетинен старец, който иска да покаже колко е запазил млад дух, но децата го взимат за посмешище. Разликата между Лили Иванова и него обаче е, че тя продължава да прави това, което може. А той винаги е правил това, което не може - нито виртуално умение с виолата, нито виртуално умение във вокала, нито виртуално умение в естетиката, нито виртуално умение на шоумен, откраднал едно към едно "Как ще ги стигнем американците" на Тодор Колев.

Единственото нещо, което не е пробвал (публично поне) е операта. Но то е, защото няма пари. С просташкото си остроумие, каквото е нивото на сценаристите, само доказва, че може да цитира това, което му напишат. Но не може да напише това, което е казал. Изумително е как увлече толкова хора. Всъщност той не ги увлече, той ги създаде.

След него тръгнаха неговите деца на чалгата... Поколението на показността и силикона. Поколението, чиято ценностна система е затворено в ламарините на "едно ферари с цвят червен"... Само не знам дали един ден след вчера те са същите. Дали не са прозрели, че пред тях е била една марионетка, подкрепяна от своите бодигардове. И движена от хората с пари. От низкото ниво на медиите - не на всички, разбира се.

Но Слави Трифонов е продукт на слабата образователна система, компенсирана от още по-слаба журналистика. Един от отговорите на интелигентно момче на въпроса "Защо", Слави Трифонов отговори: "Защото завършва на "О"... Да. Това е отговорът на продукта Слави Трифонов. Защото той не е той, той е медиен продукт. Лошото в случая е, че каквито са ни медиите, такъв е и той...


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е какво да каже марионетната кукличка на конци. Тя е само парцал на сцената,направлявана от кукловодите. 20г.го подготвят за да се изразява,като на село в селската детска градина. Студента трябвало да му е отговори,че когато "защото,завършва на О " е отговор на политик с претенции да е първа политическа сила ,то изхода след време е две ОО-та и дърпане на синджира. И отичане там където му е мястото...в политическата канализация! Заедно със сценаристите и кукловодите му.
+4
 
 
Г-н Стоянов,много сте точен,но дано повече хора разберат това,което ВИЕ КАЗВАТЕ.бИ БИЛО ДОБРЕ ЗА България И ЗА БЪДЕЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ,ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА,А НЕ САМО НА БЛИЗКИТЕ СИ!!!Слави Трифонов е един балон под налягане,който скоро ще се спука.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: