ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Глупав въпрос вбеси Борисов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:53 / 07.11.2021Коментари (2)6261
©
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Симеоновград, където се срещна с кметицата на село Малко Градище Милена Рангелова. Преди дни в нейния дом бе проведена полицейска акция заради списъци с имена и големи суми пари.

Като видя къщата ѝ Борисов коментира: Не прилича на палатите на Рашков, на нито един от деветнадесетте му имота. И какво намериха?

"Нищо, 120 лева. Това е сега такава полицейщина, само на някого кажеш здравей, след половин час е в полицията. Схемите са две или си участник, или си свидетел“, призна кметицата и продължи, като се обърна към президента.

"Г-н Радев, аз преди 5 години гласувах за вас, защото изглеждахте обнадеждаващ човек, вие загубихте моя глас. И не това, което пише на плакатите ви, че сте с нас, вие бяхте у нас. Не лично, а чрез вашия министър Бойко Рашков. Даже и да сте чукали, изчакайте, аз бях в банята. Мъжът ми проснат по боксерки, този човек е имал инфаркт. Казвам им пуснете го, защото ще направи инфаркт“, разказа кметицата.

Тя призна още, че 3 мандата е градоначалник, но не е член на ГЕРБ.

"Е, да видиш какво е било да си срещу нас“, обърна се Борисов към нея.

Той отново разкритикува служебното правителство и Румен Радев заради коронавируса.

"Те са толкова нагли, че Стойчо Кацаров казва, че е най-доброто управление на кризата. Вчера ги хванахме по боксерки и още нямаме отговор, който да ни удовлетвори", посочи Борисов, визирайки вчерашните разкрития, че в склада, където се съхраняват машините за изборите, са намерени други 228 машини.

"Хванахме ги все едно има чужд мъж в спалнята. Да обясня на хората още веднъж. Според закона при машинното гласуване има 20 000 и колко машини, стоят в специален склад, само те, като стерилно помещение. В това стерилно помещение изведнъж се появяват 228 машини с конвой. Аз не мога да разбера коя частна фирма се ползва с полицейски конвой, освен ако няма някаква далавера", заяви Борисов.

На въпроса, който ние задаваме, те дават едва ли не някакви глупави отговори - да се тествали някъде в чужбина. Като няма да правите нищо с тях, защо са в този склад. И сега единственият гарант е Бойко Рашков. На него да имам доверие, че няма да идат да им набутат флашките?", запита риторично Борисов. 

Той зададе и няколко въпроса: Защо са там тези машини, защо ги пази държавата, защо са същите. На ГЕРБ са дали 2 машини, до 22 номер. Как да обуча хората, като машината е до 22-ри номер.

Борисов се ядоса на журналистически въпрос, защо се гневи, че машините, които са им дадени са до 22-ри номер. 

Как да обуча тези хора, като нашия номер го няма. Номерът на Радев ли да покажа?! Не ме интересуват другите партии, другите партии мълчат, защото гласовете, които взимат с тези 228 машини, ще им дадат на тях, за да влезе и Мая. Кажете ми коя е вашата камера, искате ли да взема половината, а вие после обяснете на оператора си как да работи с нея.", обърна се той към журналистите. 

Борисов отново заяви, че са неверни измислиците на Рашков за среща на ГЕРБ с БСП и ДПС и заяви, че с Корнелия Нинова не е говорил от година, а с ДПС от повече и си общуват само в парламента. Той припомни, че само ДБ и ИБНИ на Манолова са били против броенето на разписките, за да има контрол. "Ами ето тези 228 машини с 228 000 гласа щяха да бъдат хванати", уточни той. 

Борисов призна, че ще заведе във вторник дело срещу Бойко Рашков, заради твърденията, че има банка. "Чакам адвоката ми, че и той ловджия", обясни Борисов.



Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на myzrael
премахни филтъра

0
 
 
Бойко,ама твоите гласоподаватели явно са неграмотни бе. Какво не могат да запомнят твоя номер или щото са като овце и не могат да се ориентират точно къде да цъкнат,като го няма номерът сега при демото...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: