ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Flexa Plus Optima – био-капсули с хиалуронова киселина за свободно движение!
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 07:00 / 20.11.2019Коментари (0)21311
©
Flexa Plus Optima са натурални капсули с формула за благоприятстване на свободното движение на ставите. Те подхранват тялото, поддържайки в изправност не само синовиалните тъкани, но и обграждащите ги мускулатура и тъкани. Техният състав включва активни екстракти от растителна хиалуронова киселина, корен на мака и комплекс на витамините A, B, C и E. Целта на специфично подбраните компоненти е да подхранят кожата, но и да подобрят връзките между ставите, мускулите и тъканите. Био-козметичното средство за по-активно ежедневие Флекса Плюс Оптима се радва на добри отзиви в мненията на клиентите.

В тях не са налични оплаквания, свързани с появата на неприятни странични ефекти или противопоказания. Нито един от потребителите в световен мащаб, включително и по-отдалечени, като Русия, Молдова, Беларус и Украйна, досега не се е оплакал от сериозни алергични реакции. Средствата за оптимизиране на работата на ставите с орален прием понякога се отразяват повече от тежко на стомаха. Но Flexa Plus Optima идва под формата на филмирани капсули за по-лесен прием и смилане от храносмилателния тракт. Техният производител съветва всички потребители да поръчват единствено през официалния уебсайт на продукта. Така те ще могат да бъдат сигурни, че ще получат оригинала на био-капсулите за по-активно ставно движение Флекса Плюс Оптима. Повечето търговски портали, като популярните Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress, позволяват на некоректни търговци да предлагат фалшификати и имитиращи изделия. А те може и да не доведат до желания ефект. Клиентите попълват свое име и актуален телефонен номер в празните полета на дигиталната бланка на лицензираната уеб-страница. А после да приемат обаждане от оператор!

Знаете ли, какво точно са човешките стави? Те са онази част от нашето тяло, която отговарят за добрата свръзка и взаимна подвижност на синовиалните тъкани и прилежащата мускулатура. Без тях, на нашите крайници щяха да им липсват еластичност Научете повече и за тях, оставайки с нас до края на тази статия.

5 Начина да се справим със скованите от болка стави

Сигурно се питате, защо ставите ни наболяват най-много, когато времето навън премине от по-топло към по-студено. Същото важи и за моментите, преди да завали дъжд. Това се случва най-често често при хора, които имат стари травми. Можете лесно да ги избегнете, съобразявайки се с 5 прости правила за облекчаване на ставния дискомфорт и усещането за парене.

Ето и 5-те натурални начина за премахване на болки в ставите:

1. Постарайте се да облекчите напрежението в крайника. Ако болката се е получила в резултат на травма, вдигнете крака или ръката нависоко. Подходящ метод за елиминиране на дискомфорта е и пристягането с ластичен памучен плат.

2. Вземете гореща вана рано сутрин. Това е препоръчително, ако страдате от отекли ходила рано всяка сутрин. Взимайте си гореща вана в продължение на поне 10-15 минути и ще усетите облекчение.

3. Ледотерапия. Ниските температури карат болезнените отоци да спаднат. Притокът на кръв се забавя , което води и до занижен прилив на кръв и течности.

4. Приемайте повече пикантни подправки и домати. Първите имат натурални антибактериални и противоповъзпалителни свойства. Вторите пък на ликопен.Те прочистват артериите от шлаки.

5. Яжте много пчелен мед и неговите субпродукти. Повдигат имунитета и ви правят по-издръжливи на натоварване.

Бързи факти за био-козметичните капсули с формула за стави Flexa Plus Optima

Флекса Плюс Оптима са био-козметични капсули с екстракти за по-добра еластичност и подвижност на ставите. Техният едноименен производител е доволен от положителните мнения на потребителите, споделени по световни форуми за въздействието на продуктите. Те са подобни на нашенския “БГ Мама". В коментарите и отзивите липсват оплаквания за неприятни странични ефекти, противопоказания и алергични реакции.

Био-козметичните капсули Flexa Plus Optima включват следните съставки:

- Хиалуронова киселина: Повече от важна за доброто състояние на човешкия организъм и прилежащите му коса, кости и кожа. Синтезира се натурално, но концентрацията постепенно намалява с годините. Прави дермата младежка, еластична и здрава.

- Витамини A, B, C и Е: Благоприятстват имунитета. Подпомагат синтеза на синовиална течност. Спомагат за добрата мобилност на ставите и околните хрущяли и тъкани.

- Екстракт от корена на мака: Отговаря за нормалните нива на либидото. Дава енергия, добро настроение и дневен тонус.

Мнения и отзиви по форумите за ставно здраве говорят за следните положителни качества на капсулите със състав за синовиална подвижност:

- Благоприятстват добрия дневен тонус и свободна ставна мобилност;

- Създават усещане за нерестриктирано синовиално движения;

- Подпомагат синзеза на важни за хрущялната тъкан елементи;

- Налични на достъпна цена на официалния уебсайт;

- Лесна поръчка през уеб-страницата за България;

Липсата на конкретна информация и оплаквания за странични ефекти и противопоказания не означава, че те не съществуват. Спазвайте инструкциите за безопасна употреба на капсулите с био-формула за хармонично движение на ставите Флекса Оптима Плюс! Ще ги намерите приложени в търговската опаковка от техния производител.

Официалният уебсайт на натуралните капсули със съставки за ставна мобилност Flexa Optima Plus предлага най-достъпната цена. Клиентите трябва да оставят своето име и актуален телефонен номер в бланката, налична там. Те ще бъдат прозвънени от оператор с цел уточняване на детайлите около поръчката. Продуктът пристига в дискретна опаковка.

Останете подвижни за бодро настроение и младежки облик!

Всеизвестен факт е, че движението води до ускорена клетъчна регенерация и по-бърз метаболизъм. Така ние не само запазваме младежкия си и свеж облик, но и природно вталено тяло. Сърдечно-съдовата система и пикочно-половата също функционират нормално. А ставите и добрата форма на тялото могат да бъдат поддържани и с по-интензивна интимна гимнастика.

Накратко: Био-капсули с хиалуронова киселина по-добра ставна мобилност Flexa Optima Plus благоприятстват дневната активност. Успели са да облекчат движението за хиляди лица от всички възрастови групи. А те споделят в своите мнения и коментари по форуми, като този на "БГ Мама“ («BG Mamma»), че продуктът работи по-добре от други алтернативни изделия със сходно приложение.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1532) 16%
Спас Гърневски (1335) 14%
Д-р Иван Чомаков (909) 10%
Славчо Атанасов (2458) 26%
Иван Тотев (2430) 26%
Здравко Димитров (826) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: