ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Феноменът Божидар Караджов с нови сензационни пророчества за пандемията и политическото напрежение у нас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:26 / 12.09.2020Коментари (2)53955
©
Наричат го "човекът чудо", "феноменалният Божидар Караджов" Определя се като мистик-мислител. Има магистратура по психология в Пловдивския университет и бакалавърска степен – икономика в Стопанската Академия в Свищов. Твърди, че притежава необичайна дарба, но дали тя е дар свише, отговорност или съпричастност с болката и щастието на околните, е въпрос на гледна точка.

Не е изпадал в кома, нито е претърпявал злополуки. Родил се е със способността да прониква във времето и да черпи знания от канали, недостъпни за повечето хора. Твърди, че всеки е способен да променя съдбата си с около 20 процента и да я насочи в желаната позитивна посока. И именно тук е силата на ясновидството – да подпомогне процеса на правилния избор. Не чува гласове и не долавя картини, а получава подробна информация за личността под формата на мисъл.

От близо 10-ина години Божидар Караджов работи по проект за подпомагане на деца с аутизъм. Той е единственият в света специалист, работил по проблема с децата индиго, за които има издадени книги, преведени на английски и руски език. 

В интервю за Блиц  феноменът дава  отговор на най-актуалните въпроси, които си задават всички днес

- Господин Караджов, вашите прогнози, дадени неотдавна, се сбъднаха. Поне дотук. Бихте ли казали какво предстои занапред?



- Нова вълна на К-19 ще има през ноември. Неприятното е, че тя ще съвпадне с пика на свинския грип през зимните месеци. Ако се върнем назад във времето, ще видим, че преди десетина години в България от тази болест починаха пет хиляди души и то по официална статистика. И тъй като двата вируса ще се съчетаят и ще атакуват едновременно, това ще доведе до периоди, макар и кратки, в които образователната ни система ще преминава към онлайн обучение. Но тези откъслеци от време няма да бъдат по-продължителни от две-три седмици. Положителното е, че, когато се налагат принудителни грипни ваканции занапред, ще имаме готовност и опит веднага да преминем към дистанционно обучение и да не се губят часове. Иначе класическата система ще бъде в основата на работата на учебните заведения.

- Можем ли да говорим за край на пандемията въобще?

- За България това ще се случи през януари, а за света - на 10 април. - Сега надеждите на всички са свързани с откриването на ефективна ваксина. Кога ще стане това? - Може да звучи конспиративно, но според мен разработена ваксина, която успешно лекува COVID-19, има още от миналия март.  Не казвам, че някой я крие, но все пак има технологично време, дълъг период на изследване и лицензиране, преди тя да стигне до  здравната мрежа. - Въпросът е кога най-после тя ще започне да се прилага...  - Според мен това ще стане през следващия март. Тогава ще бъде одобрена за масово използване.

- Изненадаха ли ви протестите?

- Още миналата година в телевизионно интервю казах, че през 2020 година кармично са заложени вълнения у нас, така че не съм изненадан. Друг е въпросът какво ще се случи. Според мен протестите няма да стихнат. Очаквам пик до края на септември. Не говоря за насилие, а за мащаби. Това, което предвиждам е, че в рамките на следващите две години два пъти ще минем през спиралата на парламентарните избори.

- Какво бъдеще очаква икономиката ни?

- Да започнем от туризма, един от основните и така важни сектори. Притеснява ме страха, вселил се у хората. Пандемията ще отмине, през следващия туристически сезон ще има оживление, но все пак страхът в световен мащаб и намалените финанси на хората ще попречат да постигнем много добри резултати в сферата на туризма. И тогава ще продължаваме да сме в клещите на глобалната стегнация.

- А кога можем да се надяваме на  обективен и видим растеж на икономиката ни?

- От април 2022 година. Тогава може да се каже, че ще тръгнем нагоре. Политиците могат да отчитат каквото си искат, но аз говоря за реално развитие нагоре, което хората да усетят. - При вас всеки ден идват доста хора за предсказание и съвет. Кое ги води? Какво най-много тревожи българите в момента? - В последно време работата е основна тревога на хората и се наложи като приоритетен проблем, дори преди здравето. В момента никой не ме пита ще се разболее ли от коронавирус, този въпрос ми задаваха през април до средата на май, когато беше психозата. Сега повечето се интересуват дали ще имат работа и дали ще опазят и стабилизират бизнеса си. За тях това е дори по-важно, както казах, от здравето. Странно, но такива са фактите.

- Когато говорите с хората, които ви търсят, явно заради нещо, което ги тревожи, позволявате ли си да бъдете откровен докрай? Особено ако трябва да им кажете нещо неприятно?

- В повече от 90 процента от случаите съм директен докрай. Ако не кажа истината и не предупредя за някаква опасност, която виждам, няма да бъда честен спрямо този човек. Тогава той основателно ще дойде и ще ме запита защо не съм го предупредил. Хубавото е, че такива случаи нямам.

- Как вие виждате бъдещето на Европейския съюз, от който зависи всеки от нас?

- Въпросното разпадане, за което се говори, не е актуално в момента. Въпреки Брекзита и разногласията между големите държави  обстановката ще се нормализира в следващите две години. Някаква криза в европейското семейство може да се очаква отново през 2024 година.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Някой да му обясни на този феномен,че ваксината НЕ лекува. Лекуват лекарства. Ваксината възпрепятства развитието на вируса. Тя е изкуствен имунитет. За другото....много обран този феномен. Нищо конкретно. По скоро предположения,които и без да си феномен може да предположиш.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: