ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ексклузивен разказ на най-известния ни бос, владеещ морето: Пулсът от 230 до 50 и обратно!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:10 / 06.09.2021Коментари (1)18739
© btv
"Наистина в петък здравословното ми състояние се влоши, защото се оказа, че сърцето ми е излязло извън ритъм, установих го, след като пулсът ми стигна до 230 и се наложи да повикам Спешна помощ у дома. Сега вече съм в добра форма, сърцето ми се оказа здраво и ще ви покажа с документи истината за случилото се от петък наобед до този момент“. Това заяви Димитър Желязков-Очите пред репортер, когото покани в имението си в Кошарица днес.

Той лично се обади на дежурния ни телефон, за да изкаже огромното си разочарование от изнесената информация, че животът му е висял на косъм в петък и събота.

Заварихме намиращия се под домашен арест и с електронна гривна на крака несебърлия в имението му във вилната зона на село Кошарица, където живее заедно с майка му Станка и жената на живота му – Антигона.

Ето и какво точно се е случило:

По думите на Димитър Желязков-Очите в петък преди обед той провел традиционната си силова тренировка в устроения за това в имението му фитнес салон, след което решил да обядва. Изрично подчерта, че приема хормон на растежа – в най-чистата му форма и умерена дозировка. Не приема никакви анаболи, а само традиционните аминокиселини и L-карнитин, които ни показа в кутиите им.

Малко след като хапнал за обяд, внезапно усетил, че нещо става със сърцето му и по навик, след тежкото преболедуване от ковид 19, решил да си провери сатурацията и пулса.

"Видях 230 и се притесних. Реших да измеря пулса и с друг апарат, който показа 190-200. Антигона ми даде конкор за сърцето, защото кръвното ми беше 150/100. Не ми стана по-добре. Затова повиках Спешна помощ у дома, спазвах  правилата да не се отклонявам, тъй като съм под електронно наблюдение. Когато дойдоха. спешните медици ми поставиха инжекция диазепам – два кубика. Приех и фурантрил – за бързо отделяне на течности. Пулсът обаче започна да играе. Падаше от 230 до 50 и обратно.

Сам запалих "Порше Панамерата" си и отидох до Спешния център в Несебър. Преценката на лекарите беше, че е най-добре да бъда настанен в кардиологичната болница "Сърце и мозък“ в Бургас, тъй като сърцето ми е излязло извън ритъм. Никога досега не съм бил в такова състояние. Когато ме приеха, включиха към тялото ми венозно хепарин и гонадотропин. Осведомиха ме, че кръвта ми е достатъчно силна след направените изследвания, органите ми работят добре и състоянието ми е т.нар.“мъждене на сърцето“.

Казаха, че до 5-6 часа с тези показатели сърцето ще се върне в ритъм и ще се нормализира, но това състояние се запази близо 14 часа, което наистина донякъде ме притесни, но и не се влошавах. Изведнъж сърцето ми влезе в ритъм и ми съобщиха, че до час-два мога да се прибера вкъщи. Това стана в събота наобед.

Не приемам никакви лекарства освен традиционния аспирин протект, който вземам след изписването ми от ВМА, където ме лекуваха от ковид, докато все още бях в ареста. Може би аз бях единственият човек, който спазваше зад решетките всички противоепидемични мерки и ходех навсякъде с маска. За жалост, точно аз и Николай Банев, с когото бяхме в една килия, се разболяхме първи. След лечението ми във ВМА кръвното ми налягане наистина беше нестабилно, но постепенно се нормализира. Това бяха последствията от коронавируса. Смятам още утре да се върна към обичайните си спортни занятия“, каза Желязков, който пред екипа на "Флагман" изпуши цяла хаванска пура.

Опроверга и плъзналите слухове, че е бил на ММА боевете в Свети Влас преди месец. "Вижте къде е електронното устройство в дома ми, то отчита всеки метър, който мога да си позволя да извървя в неговия радиус. Не мога да си позволя да нарушавам закона“, заяви Желязков – в добро настроение, милвайки любимото си бяло куче алабай.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А Защо новите управляващи,тези борци за свалянето на главния прокурор,освободиха този и всички други големи олигарси, и ги пуснаха от затворите и арестите ? Чий заповеди изпълнват и колко пари са получили от дубайския и белградския бизнесмен? И не са ли в парламента ИМЕННО с тази цел ?Пък матряла продължава да вярва в поредния който ще го ОПРАВИ.Ще го оправи,ама а*ално след някой и друг месец цените като идат +50% и тея се приберат по мултимилионите си вили
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1532) 16%
Спас Гърневски (1335) 14%
Д-р Иван Чомаков (909) 10%
Славчо Атанасов (2458) 26%
Иван Тотев (2431) 26%
Здравко Димитров (826) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: