ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Джулката: Не ме е страх от коронавируса, в "Биг Брадър" беше по-гадно!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:47 / 12.05.2020Коментари (2)4222
©
Джулина Гани не се плаши от коронавируса и иска извънредното положение да продължи до декември. Това заяви тя и половинката й  интервю за "България Днес".

- Как ви се отразява изолацията?

- Джулиана: От средата на март сме в Монтана при родителите на Илиян. Въпреки карантината не сме спирали да работим. Лично аз подписах няколко договора с големи компании. Сега имах време да свърша всичко, да заснема фотосесии. За съжаление, си мисля, че нищо няма да е както преди.

- Илиян: Изобщо не ми е скучно. Работя по нови проекти, които съвсем скоро ще са на пазара. В това ми минава времето. Заринат съм от работа. Даже се шегувам с Джулка, че искам да удължат карантината до декември или януари (смее се).

- Джулиана, съгласна ли си с това?

- Д: Вече свикнах. Успокоява ме мисълта, че докато ние сме лишени от ходене по ресторанти и молове, други са лишени от всичко.

- Всекидневно сме заринати от информация за коронавируса. Вие притеснявахте ли се от коварното заболяване?

- И: Изобщо не сме се изплашили. Аз съм човек, който има доста знания в областта на медицината. Обясних на Джулка елементарните принципи за поддържане на здравето, които се спазват по време на пандемия. Коронавирусът е екзотичен грип и малко по-заразен от обикновения. Изобщо не подценявам коронавируса или друго заболяване. Както е известно, човек може да се простуди от много стоене на терасата и да има фатален край. Лично за мен повечето се опитваха да вкарат страх у хората. Но този страх няма как да достигне до мен и Джулиана. Аз вярвам на доцент Мангъров. За мен той казва истината.

- Д: Не сме се паникьосали. Не следим и много какво се случва в страната. Тук, в Монтана, всичко е спокойно, няма болни. Това ме успокоява.

- От няколко месеца имате и бебе. Сега имате цялото време на света да се грижите за него и да го гледате как расте.

- И: Да, много ни помогна, че така се случиха нещата. Родителите ми много помагат в грижите за наследника. Давид в момента е император. Получава свръхвнимание. Обожава да си играеш с него. От сутрин до вечер се смее.

- Д: Радвам се, че Давид се роди през 2019 година, защото се вижда, че 2020-а е най-каръшката година. С Илиян имахме спор при раждането. Той настояваше да се роди през януари. Аз държах да е декември. Мъжът ми е много щастлив, че ме е послушал. Давид вече е на четири месеца, стана 8 килограма. Със сигурност е най-щастливото бебе на света.

- Какво ви липсваше по времето под карантина?

- И: На мен нищо не ми липсва. Ходя си на фитнес. Все пак си имам собствен в Монтана. В по-добра форма съм от преди. Липсва ми социалният контакт с колегите. Не обичам да си говоря общи приказки по телефона. Сега не мога да седна с моите бизнес партньори в някой пиано бар с пура в ръка. Това ми липсва. В Монтана мерките не са толкова сериозни като в големите градове. Събираме се с приятели. Всички имат къщи с огромни дворове. Тичаме с кучетата, играем си с децата. Вечер си правим киновечери.

- Д: Липсват ми излизанията, ходенето по кафета, обикалянето в моловете. Другото си го имам и тук. Ходя с Илиян на фитнес. Свалих три килограма. Илиян ми намери фризьор и гримьор в Монтана. Момичетата идват до вкъщи с маска и ръкавици и ме правят. Изобщо не мога да се оплача от изолацията.

- Джулиана, ти имаш опит в живеенето в изолация. Каква е разликата между това да си затворена в къщата на "Биг брадър" и сега?

- Там е доста по-гадно. В "Биг брадър" няма храна. На хората не им пука какво обичаш. Дават ти каквото има. В къщата си затворен с непознати. Всички сте различни характери.

- Двамата обичате много да пътувате. Пропаднаха ли ви планове за някоя екзотична дестинация?

- Д: Не, защото имам уникално шесто чувство. Илиян искаше да ми подари почивка за рождения ден. Планираше да ходим на Санторини или на Малдивите. Звъня на агенции. Казах му да не запазва, защото виждах какво се случва по света. Накарах го да изчака още малко и тогава целият свят бе обявил извънредно положение и не можеше вече да се пътува. Радващо е, че не запазихме нищо и не изгоряхме с пари. Имам познати, които са планирали пътувания, платили са, а накрая не им връщат парите.

- Има ли страх у вас да пътувате, след като целия свят е обхванат от коронавируса?

- Д: Не. Може би зимата, ако условията позволяват, ще отидем на някой остров.

- И: След няколко дни имам рожден ден. Ще отскочим до Слънчев бряг. Ще се съберем с приятели в един затворен комплекс. Имам планове да направя един доста помпозен рожден ден. Ще пушим наргиле, ще се забавляваме.


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 12.05.2020 г.
0
 
 
Брааааааат тази много иска да бъде забелязвана!
+2
 
 
Защо се правят на такива уроди? Този въпрос ме убива. Децата ги плащат с турбалан, а турбалан го плащат с ето тази купчина козметика и изкуствени екстеншъни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: