ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Джамбазки: Радев вижда своето бъдеще като министър-председател
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 26.07.2020Коментари (8)5941
© БГНЕС
"Нуждата от промени беше очевидна, гневът на протестиращите изисква такива промени. Надявам се да са добре обмислени и да няма повече за този мандат. Имам лична симпатия към Младен Маринов, мисля, че е отличен професионалист". Така започна интервюто си пред Канал 3 евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

"Никога не ми е хрумвало да е бил под влияние на ДПС. При всички положения е добър професионалист, минал по цялата стълбица. Скандалите около политическите акции му костваха поста. Хора, които довчера казваха, че да развяваме знамето е Байганьовщина, сега го правят, играят хора. Надявам се повече хора да се сетят за националния трибагреник. Огромната част от хората, необвързани с партии, искрено развяват знамето", коментира той.

"Трябваше да се позволи на първите, заявили протест в "Росенец", да си го проведат, другото беше провокация. Цялото напрежение в коалицията идваше от това, че ГЕРБ предпочитаха да работят с ДПС, например доброволните отряди. С министър Горанов сме имали много политически сблъсъци, но не са имали нищо общо с ДПС", сподели Джамбазки.

"Атака" вече са в опозиция. Поне така се държат. Да изкара мандата си коалицията ще е добре за държавата, но не и за коалицията. Пред БНТ бяха политическите провокатори, не другите от протестите. Имаше активисти на "Да, България", които твърдят, че когато замерят жена и я наричаш по определен начин, е правилно", заяви евродепутатът. 

"Без всяко съмнение искат да представят протеста като про "Да, България", има техни напъни и на президента да създаде негово крило, има отломки нищожни и от някогашното БСП – Мая Манолова и други. Опитват се да овладеят протеста, но нека застават с имената си. Октомври, ноември, декември протестите ще бъдат социални", каза още гостът.

"Няма да има пари за пъдпъдъчи яйца, ще има сътресения в цяла Европа. Би било неразумно да хвърлим кърпата, тази чаша трябва да се изпие до края, би било предателство към избирателите, не можеш да участваш в управлението само когато е цветя и рози. Непочтено би било и не е в стила на ВМРО", допълни той.

"Национализмът не е запазена марка. Който успее да формулира национални тези добре, той ще получи подкрепа. Не виждам конкуренция в протестите, а опоненти. Те искат излизане от ЕС, промяна на Конституцията, легализиране на гей-браковете", разкри зам.-председателят на ВМРО. 

"Според мен Румен Радев вижда своето бъдеще като министър-председател, но зависи кога се проведат изборите", смята Ангел Джамбазки.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.07.2020 г.
0
 
 
На Радев ще му прилича да е Премиер,а на Борисов ще му прилича да Е ЗАТВОРНИК.А на пишман евродепутат му прилича да е пияндурник.А бре Джамбазки що не се скриеш и не замърсяваш публичното пространство.
0
 
 
А Джамбазки вижда своето в бутилката...
0
 
 
Пак си прекалил със самоковската парцуца. Мунчо иска президентска република и за това част от протестиращите искат промяна в Конституцията. А това може да се случи с ВНС ,което да се свика от 180 депутати. Знаеш ли кога ще стане в сегашната ситуация ? На мукавей. За да си министър председател ти трябва партия или движение. Той е куражлия на написани речи,не на действия. Ако направи партия няма да е от заплатата му. А от парите на Божков и Бобоков. И тогава всичките кукли на конци ,като Слави,Манолова,Копейкин ще се сборят за един кокал с БСП. Щото на ГЕРБ,Патриотите и ДПС няма кой да го вземе. Или зад новия проект седи амбицията на Божков за партия и сега завоалира електорат с тези протести ;) А Мунчо ще и другаря Кастро :)
+2
 
 
Ама само той се вижда като такъв клоун за цирка става
Aнонимен
на 26.07.2020 г.
0
 
 
Пак ли си бил пиян като си бръщолевил тия глупости?!? То и в трезво състояние не блестиш от умни приказки, защото главата ти е маломерна и няма место за мозъчни клетки. Срам си за нацията ни, че заемаш банка в европарламента, като представител на една велика нация, прикрит зад македонизма.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (878) 16%
Спас Гърневски (783) 14%
Д-р Иван Чомаков (535) 10%
Славчо Атанасов (1436) 26%
Иван Тотев (1465) 26%
Здравко Димитров (481) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: