ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Доказано успешна болница в Турция предлага модерно лечение на българските си пациенти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:40 / 02.10.2019Коментари (0)16193
©
Сонер Еркан е управител на болница "Чорлу Ватан“ в гр. Чорлу, Турция. Роден е в годината, когато е създадена болницата. Има магистърска степен по Бизнес администрация. През 2001 г. професионалната му кариера започва в частна болница в Истанбул. Преди да стане управител на Corlu Vatan Hospital е работил като мениджър в различни други болници. Женен е и има дъщеря на 4 години.

- Г-н Еркан, как си обяснявате тенденцията много българи в последно време да търсят решение на здравословните си проблеми в турски болници?

- Отношенията на добри съседи между България и Турция имат дълга традиция. В последните години нашата страна стана предпочитан избор не само за българите, но и за гражданите на много други страни, заради факта, че болниците ни разполагат с модерни технологии, талантливи лекари, отлично подготвени физиотерапевти и сестри. Хоспитализацията и медицинските услуги са на много високо ниво. Познаването на тенденциите мотивира нас, ръководството на болницата, да правим непрекъснати усилия, за да предлагаме по-удобно и по-достъпно здравеопазване за чуждестранните ни пациенти.

- Какво е най-важното за пациентите, за да се доверят на определен лекар или на дадена болница?

- Доверието. Болницата "Чорлу Ватан“ е първата частна болница в турската част на Тракия. Нашата болница започва да предлага здравни услуги далеч преди повечето частни болници в Турция. Днес ние се грижим за трето, дори четвърто поколение в едно семейство, което разчита на нашите специалисти повече от 40 години. Всички тези хора ни вярват.

- За кои медицински проблеми болница "Чорлу Ватан“ е най-верният избор?

- Болницата има 120 легла, разположени на покрита площ от 12 000 м². "Чорлу Ватан“ е многопрофилна болница. Гордеем се с нивото на хирургията по лапароскопския метод. Болницата ни е позната и със специалистите си в областта на онкологичната хирургия. Това е здравна институция, която използва модерни медицински техники и се стреми да развива специалистите си във всички области: пластичната и реконструктивната хирургия, ортопедията и травматологията, неврохирургията, очните болести, лапароскопската онкологична хирургия и рехабилитацията след операция. Но, ако трябва да бъда по-конкретен, бих казал, че нашата болница е специализирана в хирургията.

- Защо българските пациенти да изберат болница "Чорлу Ватан“?

- Ние обслужваме населението в турската част на Тракия от 40 години. Тракия е важен регион за Балканите, както знаете. Убедени сме, че гражданите на Бургас, Варна, Пловдив, Хасково, Шумен заслужават да имат достъп до висококачествени здравни услуги както гражданите на Чорлу или Одрин, например.

Знам, разбира се, че и в България има отлични здравни заведения. В Турция също има много качествени болници. Стараем се да се конкурираме със здравните заведения в България така както го правим и с конкурентите си в Турция. Разчитаме на високочаствените здравни услуги и на квалифицираните кадри, на които пациентите ни се доверяват.

- Изборът да се лекуваш в болница зад граница е свързан с редица неудобства – езикът е различен, разстоянията са проблем, настаняването на близките е допълнителен разход. Как решавате тези проблеми?

- Ние говорим български. Ние обещаваме на българските си пациенти, че при нас няма да се чувстват в чужбина. Транспортът може да бъде сериозен проблем, разбира се. Но болница "Чорлу Ватан“ е на 160 км от ГКПП "Капитан Андреево“, на 160 км от ГКПП "Малко Търново“, на 115 км от международното летище в Истанбул. Българските ни пациенти идват или с кола, или със самолет. Ние предлагаме безплатен транспорт от границата или от летището за пациенти, които идват за операция или с други здравни проблеми. Няма особена разлика дали пациентът ще дойде до гр. Чорлу от Одрин или от Бургас.

Болница "Чорлу Ватан“ предлага разумни цени на пациентите, които искат да получат медицинско обслужване в Турция. Според нашите пациенти едно от най-важните ни конкурентни предимства пред останалите болници в Турция са достъпните цени.

При пациенти, които се нуждаят от придружител, ние предлагаме настаняване в болницата. Ако настаняване се налага за повече придружители или след изписването от болницата, ние помагаме, тъй като имаме договори за отстъпки с много хотели наоколо, в различни ценови класове. Съветвам ви да прочетете мненията на нашите български пациенти на сайта ни в Интернет. Те говорят много повече от всичко, което мога да кажа аз.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Откриват нови детски градини в Пловдив
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Висша лига на Англия сезон 2023/24
Сериалът "Чернобил" 2019
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1655) 16%
Спас Гърневски (1449) 14%
Д-р Иван Чомаков (989) 10%
Славчо Атанасов (2681) 26%
Иван Тотев (2641) 26%
Здравко Димитров (899) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: