ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Discovery предприема съдебни действия срещу Blizoo
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:54 / 19.07.2012Коментари (45)12632
©
Discovery Networks предприема съдебни действия срещу Blizoo поради нарушение от страна на кабелния оператор на договора за разпространение. Припомняме ви, че кабелният оператор премахна Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, ID: Investigation Discovery от своите платформи.

"След като направихме многократни опити да се споразумеем с Blizoo, за съжаление трябва да уведомим нашите зрители, че бяхме поставени пред единствения избор да предприемем съдебни действия срещу тях за нарушение на договора. Бих искал ясно да заявя за нашите зрители, че ние не сме искали повече пари, а напротив - става въпрос за това, че Blizoo не се придържат към договора, който са подписали с нас. Ние сме изключително разочаровани, че те не осигуряват на хиляди абонати канали, които те искат да гледат и за които в момента плащат. Когато влизаме в договорни отношения, ние уважаваме нашите ангажименти и очакваме същото от нашите партньори", заяви Влад Тудосие, Регионален мениджър за Югоизточна Европа в Discovery Networks CEEMEA.

През последните 10 дни, над 14 000 посетиха уебсайта www.discoverybg.com, изразявайки недоволството си от това, че не могат да гледат семейството от канали на Discovery. Много от тях искаха информация как могат да се абонират за друг кабелен оператор и затова Discovery ще допълни този уебсайт, като добави полезна информация и специално приложение, на което посетителите ще могат да проверят кои кабелни оператори в техния град предлагат каналите на Discovery.

"Бихме искали да благодарим на нашите български зрители за оказаната ни огромна подкрепа през последната седмица. Следим форуми, фейсбук страници и уебсайтове и сме поласкани от подкрепата, която виждаме там. Искаме нашите фенове да знаят, че основната ни цел е да направим нашите канали достъпни за всички, които искат да ги гледат. Така че, ние ще продължаваме да правим всичко, което е по силите ни да направим това възможно", добави Влад Тудосие.

Вследствие решението на Blizoo техните абонати ще изпуснат някои удивителни предавания, които много скоро ще бъдат излъчени по каналите на Discovery. Предаванията включват епизода на "X машини", заснет в България, премиерата на "Неверижна реакция" както и новите епизоди на "Как се прави", "Речни чудовища" и "Динамо: невероятни магии". Феновете на TLC, които с нетърпение очакваха следващите епизоди на "Най-добрия майстор готвач на Америка", "Кралят на тортите", "Как не трябва да се обличаме" и "Кажете ДА на булчинската рокля", също няма да имат възможност да гледат любимите си предавания, ако са абонати на Blizoo.

Discovery потвърждава, че не е променяла условията по в момента активното споразумение с Blizoo, нито е увеличавала таксите по него, каквито твърдения имаше.

Каналите на Discovery Networks продължават да са достъпни чрез други кабелни, IPTV и сателитни оператори.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на izgrevboy
премахни филтъра

+4
 
 
Че тия имат ли още абонати ????? Очевидно сме си малък, но прост народ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
Парламентарни избори 2024
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: