ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Циркът БДЖ, или приключения по линията Бургас - Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:48 / 08.09.2015Коментари (13)5362
©
На 06.09.2015. в град Бургас, вероятно поради ремонтните дейности, част от влаковете не успяха да заминат от гарата, пише Гергана Колева до Нова тв. 

От БДЖ беше "организиран" транспорт с автобуси до друга гара. В нашия случай влакът Бургас - Пловдив трябваше да замине в 14:15 ч. без прекачвания.

Закупихме билети със запазени места - всичко по реда си, на касата обаче никой не ни спомена малката подробност за рейсовете. Та, оказахме се "заседнали" в лудницата БДЖ с още, идея си нямам, колко човека, с които чакахме един час да ни "натоварят". 

Рейсовете им идваха през 20 мин. и единственото, което повтаряха, е, че идвали още рейсове и който се качил на този, качил се... 

В крайна сметка до гарата в Церковски, където ни чакаше влакът, стигнаха 6 рейса с хора, които чакаха 1 час на стълбите пред БДЖ в най-горещите часове - деца и възрастни. Е, поне в рейсовете не бяха оставили правостоящи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То да беше само на 06.09.2015.. Преди две седмици и аз пътувах по този начин.рџ?Ѓрџ?Ѓрџ?Ѓ
0
 
 
И аз пътувах още май месец. Преди всичко на касите ако не питаш никой не казва, че има автобус. Един руснак човечеца ако не му бях казала щеше да си чака влака... Другото... Чакахме на стълбите един куп народ.... В 2:20 отидох да питам защо автобусите още ги няма...а от информацията казаха учудено. .. "Така ли?!?!?!"..... Автобусите дойдоха в 14:35... Иначе на Церковски беше ок.... Влакът ни чакаше... Относно автобусите не бих се оплакала...път е всичко се случва...и закъснения и трафик... Но това, че Гара Бургас са толкова безотговорни... За това съм напълно съгласна... И дано се предприемат действия защото все пак Бургас е туристическа дестинация!!!
0
 
 
Ами госпожата да проверява. Церковски - Бургас е затворен до края на месеца
+2
 
 
Пътувах с този влак юли месец. Циркт беше много по голям от това. Аз щях да напиша подобна статия, Голямия МАЙТАП започна с факта че никой не знаеше за къде пътува и с кой ВЛАК(рейс) е за него. ДА - няма лошо за София влаковете да тръгвам през половин час, но кой трябваше да излезе на Централна гара Бургас и да каже кой рейс е за София - през Сливен, и кой за София през Ямбол. Тук искам и да вметна факта, че рейсовете (тогава бяха 3 на брой) спряха в Карнобат за 15 мн. почивка. Отново нямаше кой да каже дали оттук ще тръгваме или не. Горкият шофьор на рейса, имах чуството че всеки момент ще се самоубие, да повтаря на всеки за кой влак е. След почивката от 10 мин. тръгнахме за с. Церковски(тази гара няма да забравя до края на живота ми). Там чинно си стояха 2-та влака за София - през Сливен и Ямбол. Тръгнахме с 10 мин. закъснение. Как протече самото пътуване - не е за разправяне. Вън бе 38 градуса - вътре 45. Повече НИКОГА НЯМА ДА ПЪТУВАМ С БДЖ.
0
 
 
Пътувах със същия влак преди 2 или 3 седмици и ако не беше истерията на тълпата, която явно мислеше, че ще остане в Бъргас нещата щяха да стават по-бързо. Не оправдават липсата на организация на БДЖ, но от цялата блъсканица и дезорганизация на самите пътуващи стана една огромна какафония. Та от тук и произлиза въпросът ми: Какво направи дадената писателка на статията, за да помогне за справянето със ситуацията? Дължа голяма част от забавянето с автобусите (тръгнахме с 2 часа закъснение) на поведението на тълпата.
с .. . с. с.с .с с. с.с
+1
 
 
Пътувах с влака от Стара Загора до Пловдив с Пътническия влак. на гара Белозем изчаквахме бързия Влак. Като спря един от пътниците викаше че имало бомба. Оказа се че искал да пуши а не са му отворили вратата. ПОсле девойката с него като ме видя че я снимам ме псува на майка. А сеа да чуя таз недоволната ако някой я псува дали ще и е приятно
0
 
 
Хаахах, не сте свикнали - пътувам от години всеки месец Бургас - София и обратно и вЕрвайте ми - всеки път е лудница :( Утре трябва да пътувам и влакът от Бургас за София ще мине вместо през Карлово, през.... Горна Оряховица :( (не е майтап!)
+3
 
 
Вече и на децата е ясно, че целта е да го довършат това БДЖ (едно от малкото останали държавни неща в България) и да го подарят на някой наш човек, който да го купи за 1 лв и после да продаде всичко за скрап. Така се става милионер за един ден! Бог да прости България!
-1
 
 
Агонията на БДЖ е от няколко години. Този цирк с неорганизирани автобуси, постоянно закъснение на влакове и то с часове, липса на локомотиви и др. вече става непоносимо, но на МОНОПОЛИСТА можем само да му се поклоним и да му благодарим, че го има. На него нямаме право да му се сърдим, че все закъснява, че се качваш във вагон нагрят от слънчевите лъчи по-добре и от сауна и без климатик (това може би е неупомената екстра - безплатна сауна по врем на път).
0
 
 
Абсолютно същото ми се случи и на мен със същия влак, но датата беше 29 август. Явно всеки ден става така, защото нямат достатъчно автобуси, влака закъсня с 1 час...жегата беше зверска.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (885) 16%
Спас Гърневски (795) 14%
Д-р Иван Чомаков (544) 10%
Славчо Атанасов (1453) 26%
Иван Тотев (1490) 26%
Здравко Димитров (486) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: