ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Четири държави избраха България, за да запишат изпълненията си за "Евровизия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:02 / 29.03.2021Коментари (0)1943
©
Четири държави избраха България, за да запишат изпълненията си за Евровизия 2021. Освен българската, националните телевизии на Малта, Гърция, Кипър и Молдова се довериха на нашия екип за Евровизия да заснеме предварителните записи на цялостните изпълнения на всеки от артистите.

Тази година записите са напълно задължителни, в случай че някой от изпълнителите няма възможност да пътува до Ротердам заради пандемичната обстановка.

"Ние направихме чудеса за много кратко време. Всъщност, всички артисти в отложения миналата година конкурс Евровизия трябва задължително да направят резервен вариант на своето участие, в случай, че някой от тях не може да участва, ако част от екипа или артистът от делегацията се разболее от коронавирус", каза продуцентът на българското участие в Евровизия Геновева Христова.

Предварителното заснемане на изпълненията не само гарантира участие на тазгодишния конкурс, но и служи като генерална репетиция на изпълнителите.

"Всъщност, те видяха какво ги очаква, защото няма нищо по-хубаво от това да си подготвен", добави Христова.

Времето, с което всеки един от артистите разполагал, било ограничено заради натоварения график. Целият запис е преминал под много строг контрол от страна на Европейския съюз за радио и телевизия.

"Всеки от артистите разполагаше с 3 часа за репетиция и 3 часа, за които има право да направи точно 3 изпълнения. Най-доброто от трите изпълнения, което е избрала делегацията, се изпраща в рамките на един час. Така че да няма абсолютно никакво съмнение, че това е изпълнение на живо и не е манипулирано впоследствие в студио и не са правени каквито и да било корекции", обясни продуцентът Иван Градинаров.

В студиото са използвани девет камери, които предварително са програмирани и режисирани, как да следят действието на сцената. Условията и техническите възможности, които българският екип предложил, не оставили шанс на конкуренцията.

"Направо да кажа, че Гърция беше една от държавите, която покани други участници да отидат и да снимат своя резервен вариант в Атина. Гърците дойдоха в София. Това означава, че наистина по някакъв начин сме ги привлекли с условията, които им предоставихме", каза Геновева Христова.

За изпълнението на нашият представител - Виктория Георгиева, българската делегация създала атмосфера, като извикала в рамките на допустимото публика, която да я накара да се чувства сякаш е на живо в Ротердам.  

"Събрахме си агитка която стимулираше Вики. Един от записите стана страхотен, просто наистина всички се развълнувахме. Дори Дан Шипмън - един от режисьорите от Евровизия, се разплака. Вики вълнува, Вики разчувства, тя е човек, с когото преживяваш емоцията ѝ на сцената и това смятам, че е едно изключително силно оръжие", сподели продуцентът на българското участие в Евровизия.

Миналата година за пръв път от създаването на Евровизия конкурсът не се състоя заради обстановката с коронавируса. Тази година той ще бъде по-различен.

"Без публика или с много ограничена публика, за съжаление, защото знаете, че за всеки артист публиката е тази, която дава адреналина за това да изпълниш по най-добрия начин своята песен", каза Геновева.

Надпреварата ще се проведе между 18 и 22 май в Ротердам, където Виктория ще представи страната ни с песента "Growing up is getting old".

"Вики вярваме в теб и знаем, че тази година ще представиш България по най-добрия и най-достойния начин. Стискаме ти палци!", окуражи българския представител Геновева Христова.


Още по темата: общо новини по темата: 26
20.05.2022 »
18.06.2021 »
31.05.2021 »
27.05.2021 »
27.05.2021 »
25.05.2021 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: