ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Брутално отмъщение! Шофьорка: Такава простотия има само у нас!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:34 / 27.01.2022Коментари (11)137960
© Фейсбук
"Нагледен пример на простотия, която само в нашата страна може да се види! Спирам на място, на което не преча на никого! Спирам там, защото няма къде другаде. Трудно се намира място вечер. Нямам собствен гараж, плащам си редовно данъците, не си изхвърлям боклука през прозореца или до кофата за боклук. Паркинг около нас няма. Но на някой зверски преча!!???

Имам една кола в семейството и е паркирана там /ако не намеря другаде място/ само вечер. Нямам думи за пореден път! Много, много лошотия има. Сега очаквам да ми надупчват гумите и да надерат колата....има и нещо положително- става ясно, че този собственик на домашен любимец си носи пликчета, които надявам се, използва по предназначение, освен да маже по колите изходното от кученцето му". 

Това пише ядосана столичанка във Фейсбук, научи Sofia24.bg. Проблемите със спирането в столицата явно стават все по-големи, а отмъщенията - доста по-неприятни и грозни. Снимката е публикувана в групата на кв. "Гео Милев", така че сценката се е развила някъде там. Ето и коментарите на нейните съкварталци:

- "Благодарение на това , че общините взимат пари под масата и позволяват презастрояване, и строеж на кооперации с ателиета, сме го докарали до там да се изправят хората един срещу друг. Сега със зелената зона се продължава тенденцията";

- "Същото ми се случи лятото и то с много ... много злоба, ама да има късмет пред мен да го направи, не ми се мисли как ще реагирам ....";

- "Наистина е идиотско и аз никога не бих го направила. Дори не би ми минало през ума. Обаче... Вашето оплакване много ми прилича на оплакването на една друга съкварталка, която беше сложила саксии на тротоара пред входа, което не е позволено. Някой е подал жалба в общината и общината е наложила глоба. Та тя тръгна да се жалва в групата как можело да има такива хора, които да пускат жалби в общината срещу нейните саксии";

- "Това не мога да го разбера, някой си заплюва общинско място пред блока и решава, че е негово. Това е признак на свръх наглост и селски манталитет, ако човек няма гараж трябва да свиква с мисълта, че всеки може да спира на 'мястото му', дори да не живее в околните блокове".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Само искам да кажа, че това, което наричате "простотия българска" ми се случи преди 5г в Уелс. Момче и момиче се разхожда ха с кучеи за мъжественост (а пък на нежната половина явно и допадна подобно поведение, защото се разсмя) юнака хвърли съдържанието на пликчето в/у предното стъкло на буса ( с бг регистрация) Тогава си помислих, че по-големи диваци от тия няма - сгрешил съм, идиотите са навсякъде.
+4
 
 
Просто не спирай там и наблюдавай кой спира постоянно и му запали миризливата бракма, не че е голям проблем едно ла*но на прозореца, проблема е самия замисъл. Тези животни не разбират, че всеки има право да паркира на всеки паркинг, който е общинска собственост. И на мен не ми е приятно, че често няма места пред блока в който живея, че хора живеещи на 300 метра от този паркинг и повече паркират на него, но какво да се прави, те също плащат данъци като мен, имат си право.
0
 
 
Сигурен съм че хайвана дори и пикае сека сутрин на жантите като на мойта кола
-1
 
 
За спирането пред/под дома - бай Ганьо да си купи паркомясто, после да се оплаква, защото масово спира и по тротоари така, че не може да се минава - там живеел, плащал данъци и само права търси. А че има и задължения не казва :-))))
-1
 
 
Наистина гадория!!! Но!!! ВИНАГИ СЪМ ГО КАЗВАЛ И ПАК ЩЕ ГО КАЖА!!!! Вината за това положение е само на общината и държавата!!! След като навсякъде нещата се уреждат, а само тук не.....ЗНАЧИ? ИДИОТИТЕ СМЕ НИЕ!!! Пак ще го кажа!!! Най-естественото нещо е да спреш пред дома си, защото там е твоята недвижима собственост и следователно движимата ти собственост трябва там да и е мястото! Апропо: Като членове на общината и като редовно плащащи данъците за собствеността си и другите общински данъци, общинската собственост е наша собственост, защото ние сме общината!!! Стоплят ли селските дървени глави за какво говоря!!! Ако има неразбории, то членовете на общината ги разрешават и налагат волята си! В основата на световното законодателство е залегнало обичайното право и естествените човешки права, но.....пак ще го повторя!!! Дървените устакяри и селтаци не понимаят ничего!!! Има достатъчно варианти всички да са доволни, но няма мозък в главите!!! Те затова имотната мафия ни храни, адвокатите и съдиите са подкупни продажници и правосъдие няма, ченгетата-милиционери играят с мутрите, а политиците ни са национални нихилисти и предатели! А ние, е ние се мажем с фекалии по улиците!!! Драйфа ми се от този народ и държава!!!
+2
 
 
Не знам за какъв собственик на домашен любимец става въпрос, но на мен това ми прилича на човешко лайно. Много е голямо за да е кучешко, но нека все пак специалистите си кажат мнението.
0
 
 
Да подаде жалба и да занесе "подаръка" за ДНК анализ.... :-)))) 99% е някой от комшиите - какво квичи в тоя ФБ? :-))))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: