ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Борисов за правителството: Не разбирате ли, че тези хора ви ограбват?
Автор: Цвети Христова 12:28 / 19.04.2022Коментари (20)3877
©
"Ако това е както казва Кирил Петков е меморандум, в точка 6 пише "приложимо право всички възникнали спорове свързани с меморандума трябва да се определят от арбитража във Франция. Това е висша степен на корупция за милиарди, ядрено гориво, всичко да минава през тези офшорки“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг.  

"Днес според НСИ, понеже угодно услужливи журналисти, пишат и обясняват че тези видно неможещи  да управляват, а интересувайки се от собствената си изгода, инфлацията в България е два пъти по-голяма от ЕС, каква външна намеса има тук. Зърно, хвалебствия как осигурявате хляба, а в същото време 1 кг зърно не е продаден, защо не купуват от новата реколта. Преди месец казахме да се намали ДДС на хляба, финансирайте в торове, ДДС на горивата да се намали, но нищо не правят. Цялата българска енергетика е дадена на две офшорки“, коментира още бившият премиер. 

Октомври месец им казахме как на българите няма да им се вдигне тока, работодателите и синдикатите го разбраха, 6 месеца обаче тези грабят потребителите. И сутринта започвам да ги чувам да говорят за същото. Да спасяват икономиката през енергетиката, а не през заеми с жестоки лихви. Сега готвят 1 млрд. евро да вземат от външните пазари, не разбирате ли, че тези хора ви ограбват и като си тръгнат няма да ви помогне никой.

След 2 месеца няма какво да се прави, трябва да има такова затягане на коланите в последствие, че не знам кой ще се хване. Радев има водеща роля за национално съгласие, Ники Василев пита за 9 дни къде отидоха 9 милиарда. Нямаме аналог в историята друг такъв“, допълни още Борисов.

"Вие не разбирате ли, че тези хора ви ограбват и когато си тръгнат, няма кой да ви помогне. Нуждаем се от национално съгласие, за да се измъкнем от катастрофата. Това правителство са царе са на това да разточителстват пари. Нямаме аналог в историята", заяви той.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вече ядете големия на Пълните Простаци,но ви е срам да си признаете,че ви го навряха отзад,простаци недоклатени!Само за марта инфлацията гони 14%,а колко ще е през април?Тъпанарите сте се родили,такива и ще си умрете!
-2
 
 
Борисофф,ти си оригинален боклук и лъжец и разчиташ пак на късата бг памет какви ги натворихте ти,менда,владито,цв.цв,киро побелелия,оня с човалите с труповете,оная свиня искра фидосова,лъчо мозъка,каракачанката и тн.,няма връщане баще колкото да се напъваш,коня белия бега!!!
0
 
 
Много е трудно дебили като *чичо ичо* и няколкото дежурни платени трола да разберат ОЧЕВАДНИТЕ неща,но сигурно вече ги боли и предник,и задник от цените на *промяната*!Така ли е,дебил от техникума за гайкозавъртачи?Да те попитам - БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ?
0
 
 
А защо не внасяте вот на недоверие? То е ясно, че това правителство е без аналог - дойдоха с измама, нарушиха Конституцията многократно, всяка дума им е лъжа, а вече заробиха и следващите поколения. Външната им политика е очевиден слугинаж. Какво чакате?
+2
 
 
То е ясно, че повечето българи наистина са прости хора, но си задайте само елементарния въпрос-По време на Б.Борисов или по време на К.Петков живях по-добре.Вероятно някои тъпаци ще почнат да оправдават всичко с международната обстановка и войната.И аз искам да ги попитам-Посочете ми едно единствено нещо сътворено от сегашното правителство, което да е допринесло за по-добър живот на българина.Въпреки милиардите заеми, които ще трябва да плащаме поколения след тия харвардски тарикатчета.
на 19.04.2022 г.
+1
 
 
Като сте толкова компетентни за 12 години защо докарахте нещата да сте в опозиция
0
 
 
Тези ХАРВАРДЦИ така хубаво ще ни "ОПРАВЯТ", че ще ги помним дъъъълги години! ОСТАВКА!
-1
 
 
Как да разбере като шимпанзето има 3 гънки само.Разбират само от тояга или да им бръкнеш в джоба.Когато осъзнаят ,че 70% от инфлацията идва не от войната,ковид или кривия космос ,а отвъпиющата икономическа и друга некомпетентност на управляващите крадци и мошеници,тогава
0
 
 
Няма кой да те разбере. Сам го каза преди - "лош мат рял". Тук са 80% дебили. Обаче си плащат дебелите сметки и високите цени, и си мълчат. А по-лошото идва. Наесен и зимъска. Кирчо в Канада, Асенчо в Англия, тук простолюдието пак ще затяга коланите, защото тия заеми някой трябва да ги връща.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (870) 16%
Спас Гърневски (776) 14%
Д-р Иван Чомаков (527) 10%
Славчо Атанасов (1424) 26%
Иван Тотев (1447) 26%
Здравко Димитров (478) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: