ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Борисов: След като пандемията отиде на върха, затваряш. Това са слаби хора!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 31.10.2021Коментари (2)6392
©
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е на обиколка из страната - този път в селата в община Хаджидимово и по специално около село Блатска, където преди време се бе скъсала дигата, а сега ремонтът на моста над реката е завършен.

Борисов бе придружен от кмета на Хаджидимово Людмил Терзиев. След това лидерът на ГЕРБ се отби в самото Хаджидимово, където се срещна със симпатизанти и бе посрещнат с питка. Там той провери как е бил изграден физкултурния салон към местното училище, за което кабинетът на ГЕРБ отпуснал пари. Борисов призова пред учителите гражданите да се ваксинират, защото това е спасението от пандемията. "Като се мине над 70 %, вече ще е друго", каза Борисов. И добави: "Ваксинираме, ваксинираме. И работа".

Той получи за подарък икона и се пошегува, че не бива да става като президентския съветник Пламен Узунов с торбичките. "За първи път министър на образование стана академик по време на министерстването си в подупечно заведение. Можеше да изчака. И  Краси Вълчев едни професор да стане. Тях не ги е срам", каза Борисов и добави: "Ето Янаки Стоилов го пратиха в КС, за да може да си взимат решения в тяхна полза и да не може да се случва както с решението от онзи ден".

Лидерът на ГЕРБ поздрави хората за новия салон и улици, както и моста над река Места. "Това , което съм поел като ангажимент, съм го изпълним", каза той. Поздрави и образователния министър Денков, че е успял да стане академик в БАН. "Продължават да си назначават хора независимо, че има 2 седмици до изборите", възмути се Борисов.

"Чувството за вина е чувство за отговорност. Тогава виновен трябва да се чувства неговия началник - Румен Радев. Това го казва КС, не аз. И в затвора да отидеш, никой не казва: Аз съм виновен. За тях законите за за другите хора и като пречат- да се сменят", каза Борисов.

Цитира думите на Манолова и Христо Иванов за броенето на разписките и че това може да опорочи изборите. Той напомни, че резултатите от машините могат да се фалшифицират и сега ЦИК е решило да се броят бележките. Според него това не е договаряне. Не знам защо тогава се правят ревизии. Къде е лошото като мине изборите, СИК да си преброи. Единственият риск е да не съвпадне със софтуера, който може да прехвърли към други партии,както стана в чужбина. Сега ако имаше квитанции, за да ги сравним, щеше да излезе далаверата", каза Борисов.

Относно възможността за локдаун, Борисов призова на ден да се слагат 50-60 000 ваксини на ден. За една седмица са починали 1000 души. Ние продължаваме да философстваме. "След като пандемията отиде на върха, затваряш. Това са слаби хора", каза Борисов. Цитира изказването на Стойчо Кацаров от по-рано през деня, че при първия локдаун нямало информация за вируса, а сега вече не е така. "Нямате шанс без да затворим. Ако искате оставете така, че хората да измират. Това ще е на ваш гръб", каза Борисов.

И излъгаха народа със зелен сертификат, каза Борисов и добави, че с издаването на сертификат само след първата доза е излагане на хората без броня. Поясни, че би наложил локдаун и то още преди две седмици. Обвини властта в безотговорност.

"Негодникът отива и ме дава на прокурор, защото съм издал, че ваксината е с изтекъл срок", каза още лидерът на ГЕРБ по адрес на Кацаров.

"Сега търсят някой да каже правилното решение, а след това да кажат: Борисов каза, че трябва локдаун", поясни лидерът на ГЕРБ. Той изтъкна, че болниците са препълнени, а медиците уморени. Борисов заяви, че е готов да излезе на дебат с Радев по всяко време.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе тулупе прост, ти при 20 болни на ден беше блокирал градовете с КППта, сложи измисления щаб да се криеш от отговорност, наговори и свърши една камара глупости и продължаваш! Най-страхливата мишка в държавата говори за смелост... малко зор да видиш и я късаш минискус, я вдигаш кръвно и бягаш в болнични!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: