ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Борисов: Няма човек, който да каже, че Кирил Петков се справя добре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:09 / 26.03.2022Коментари (6)1966
© Нова
"Няма човек, който може да каже, че Кирил Петков се справя добре. Нямат една успешна сфера. Има пълен застой в културата, образованието и инфраструктурата", заяви Бойко Борисов.

"Вече съм спокоен. Първо си мислех, че целта съм аз. Вече съм наясно, че целта сте вие - партията. Някои казват, че ГЕРБ е най-голямата опозиционна партия. И сега е най-голямата партия, другите са три партии. ГЕРБ не е най-голямата опозиционна партия. Тя е първата партия в момента", каза още той.

"Какво се получи – буквално си преливаха електорат на базата на парите. Първо партията на Слави трябваше да ни побеждава, но не успя - броиха 3 дни половин процент, за да го изкарат. После смениха машините, направиха измамата, събраха някакви мандати, за да се получи нещо, което да може с другото нищо, защото да ме извиняват една славна партия като БСП да се сведе под 10%...", коментира Борисов.

"Благодаря за подкрепата. Препоръката ми към вас е да се държите заедно, защото и без петела ще съмне. Когато си в ареста – пак се съмва. По-трудно, но съмва. Вие показахте, че и  без петел и без лидер капитаните и редовите членове могат да се самоорганизират. Те видяха жива яростна партия на площада, пред ареста и в момента става още по-яростна, защото виждаме как през руски олигарси ще им крадат милярдите", посочи той. 

По думите му през изминалата година нито една система не станала по-добра.

"Токът при ГЕРБ – 60 лв., сега – 680 лв. Нищо не го налага. Изкараха децата от ГЕРБ виновни за нафтата и бензина. Сега като минавам – гледам, че цените са си замръзнали. Хлябът, олиото – същото. Били сме виновни за олиото. И това го казват висши държавни служители. И в Белгия, Брюксел и Германия – опашки за олио. Браво бе, младежи. Борете всички и се разраствайте – вървим до Брюксел по тяхната логика", посочи Бойко Борисов.

"В Брюксел се чудят България правова държава ли е. Какъв е начинът да спрем авантюризма, неадекватността в управлението и беззаконието? Само един - оставка", каза Петя Аврамова.

"Ние сме последната държава без План за възстановяване. Защо? Защото се чудят как да откраднат парите", коментира Делян Добрев.

"Нищо друго освен батериите не са пипнали в него. Там, откъдето не могат да измислят как да откраднат пари – ето ги батериите. Българската държава няма нужда да купува от батерии. Някой има нужда да направи далавера с тях", каза още той. И добави: "Не само, че нямаме План, но преди три дни в Министерския съвет министърът на енергетиката, в присъствието на Кирил Петков, подписаха меморандум за 1 млрд. евро с фонд, който представлява руски олигарси. Затова искаме оставка, това е скандално".

Според Томислав Дончев настоящото правителство вероятно е най-некомпетентното и безпомощно правителство в историята на България. "Нашият екип подготви за 4-5 месеца готов План, правителството на промяната за 1 година не може да го подпише и предаде.  Преди всичко трябва да си отговорим на едни въпрос – как стигнахме дотук. Този въпрос ми го задават през последните седмици навсякъде. Отговорът не е заровен нито в последните 3 месеца, нито през миналата година. Откакто ние сме се появили като политическа формация объркахме много сметки", коментира той.

"В чия болна глава може да се роди идеята да арестуваш политическия си опонент?", запита Дончев.

"Бойко Борисов като премиер никога не е делил кметовете на сини, червене и каквито и да е и той знае, че във всяка една община живеят българи, за разлика от сегашните безпомощни, безсмислени хора. Мисловен и словесен безпорядък се лее всеки божи ден от телевизора. Това са хора, които единственото нещо, което са научили, са шаблони и клишета, които се повтарят ежедневно като подкрепата за Украйна. Ние сме били държавата, която най-много сме я подкрепяли? Как? Стискаме им палци", коментира Даниел Митов.


Още по темата: общо новини по темата: 4441
20.03.2024 »
16.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
02.03.2024 »
предишна страница [ 1/741 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ПРОСТАШКАТА СГАН И РЕЗИДЕНТА НА решетников СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ!ЧЕРВЕНИТЕ ПРОСТАЦИ ИМ ПРИГЛАСЯТ!ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ,ИЗРОДИ!
+1
 
 
За сведение на червената пацавура *аликс* Борисов е направо гений в сравнение с тези природни недоразумения!Но да обясняваш ОЧЕВАДНИТЕ НЕЩА на ПРОСТАЦИ,ГЛАСУВАЛИ ЗА ПРОСТАЦИ, е мисия невъзвожна!Май не влизаш в магазини,не плащаш ток,вода,не пълниш резервоар,просто си държанка,т.е к***а на изхранване?!?Затова не ти искаме мнението,сополива пацавуро!
За кого е детската площадка в Цар Симеоновата градина? За деца или възрастни? Онова,което видях на 14.04.ме възмути много ,но изглежда само мен !
на 26.03.2022 г.
-1
 
 
То пък защото ти се справи много добре?! Как не ви омръзна да играете един и същи театър 30 години?!
+1
 
 
А няма бе.Я виж държанката на Седефчов червената хиена Йотова колко е доволна от първите 100 дни на про100 Кирчо харвардеца
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (869) 16%
Спас Гърневски (775) 14%
Д-р Иван Чомаков (527) 10%
Славчо Атанасов (1423) 26%
Иван Тотев (1443) 26%
Здравко Димитров (477) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: