ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Болно от СПИН момиче заби шамар на цялото ни общество с изповедта си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:32 / 06.07.2016Коментари (53)138343
©
Младо момиче, болно от неизлечимия СПИН, удари шамар на цялото общество с изповедта си. Вие искахте "разкрепостеност", "разпуснатост", "свобода", пише то в обръщение към възрастните.

Ето какво казва още младата жена:


"Нека писмото ми прочетат и младите, за да се замислят. Пожелавам им да не повтарят чуждите грешки. Аз съм на 18 години. Казвам се Олга. Фамилия няма да пиша. Вече две години аз съм болна от СПИН. Не съм сама в болницата, тук имам приятелки и приятели като мен. Сега на всичко гледам по друг начин, за разлика от преди.

Искам да попитам всички възрастни хора и особено тези, които имат власт: "Защо вие, възрастните бутнахте под "танка" нас, вашите деца? Защо ни смазахте чрез с...с, порнография, наркотици? 

Вие сте виновни за това, че умираме!" Вие искахте "разкрепостеност", "разпуснатост", "свобода". Вие проповядвате свободни връзки, афиширате артисти-пед...ли. Вие ни внушавате, че така живеят всички! А ние умираме! 

Ние няма да имаме любов, семейства, няма да родим деца. Вие разбирате ли какво става с нас, поколението, което идва след вас? Ние сме още живи, а вече ни няма. Лишиха ни от детство, откраднаха нашето бъдеще.

Когато срещам на улицата стари хора, гледам ги и ме обхваща странно чувство. Обида, злоба, безизходица, страх, завист, безсилие и невъзможност нещо да променим. 

Ето вие сте доживели до 60, 70, 80 и повече години, които ние няма да доживеем! Ще умрем млади! Защо? За какво? Защо не ни научихте на понятия като "срам", "позор", "нравственост", "любов", "целомъдрие"?

Четирима мои приятели, довчера ученици, умряха. В моргите лежат младежи. Вече се погребваме един друг... Защо ни наложихте вашият "безопасен с ...с"? По-добре да орем на полето, да караме трактор, отколкото да умираме в скъпи коли, болни от СПИН.

Вие положихте всички усилия да ни развратите, тръбейки по всички средства за масова информация за "онези работи" и за "съвременния начин на живот".

Престорено свенливо в училище ни "отваряхте" очите колко е добре "да го правим" не в мазетата, а "цивилизовано", убеждавахте ни да сме "разкрепостени", да отхвърлим "престорения срам", показвахте ни филми, брошури. 

Вас никой няма да ви осъди за това. Не сте убили никого собственоръчно. Защото такива престъпници сега не се осъждат, напротив поощряват ги, дават им власт. И вие продължавате да правите това с други деца, по-малки от нас.

Спрете! Колко щях сега да съм благодарна, ако някой беше изтръгнал цигарата от ръката ми, ако беше ме нажулил отзад с коприва, тогава когато още можех да бъда спасена, да бъда "издърпана изпод танка".

Помогнете на тези, които не са равнодушни, да спрат това, което става в цялата страна. Помогнете да спре безумието. Трябва спешно в средствата за масова информация да се въведе цензура, забраняваща всякакви развращаващи предавания, порнофилми, реклами на алкохол и цигари. Кой управлява този "танк"? Пияници, ге...ове, "освободените" от срам и отговорност?! А ние сме под тях... Нас ни прегазиха."







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на fagy
премахни филтъра

+1
 
 
Айде сега, държавата и виновна. Глупости! Най- добрата ми приятелка стана наркоманка, само аз си знам колко пъти ми е предлагала хероин, с обяснението, колко е неповторимо и още много др. най-различни наркотици. Ми никога не опитах.Що? Защото имам воля и съм наясно с последствията. Да обвинява родителите си, че не са я възпитали, държавата не е виновна за липсата на възпитание у подрастващите. Глупаво момиче, животът не е само безразборен секс и наркотици, но някои го научават по трудния начин за съжаление.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: