ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бойко Борисов хвърли бомба в ефира: Изкарвам си мандата и давам път на младите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:12 / 03.05.2019Коментари (12)37385
©
Всеки попаднал в такава ситуация, всеки, не мислил с главата си или всеки, поддал се на манталитета си или решил, че всичко му е позволено, ще си понесе най-тежки наказания и отговорности. Така премиерът Бойко Борисов коментира в предаването "Панорама" последните имотни скандали. 

"Защото подаването на оставки и махането от всички държавни постове на десетки хора в момента е половината от работата. Мога да гарантирам на българските граждани, че няма да остане ненаказан човек. Една програма, която даваше възможност да се направят къщи за гости, да идват чужденци, а някои тарикати са решили да се възползват от това. Тези, които са злоупотребили, ще си понесат наказателната отговорност. Яд ме е, грешката е моя, защото нито веднъж не отидох на гости на един мой министър, кмет, областен управител. Тук искам да благодаря на свободните медии в България, които със своите разследвания показаха много недъзи. Трябва да ви уверя, че докрай ще бъде направено всичко, за да бъде възстановена справедливостта", закани се премиерът.  Той призна:

"Нося отговорност за това, че няма как да знам кой къде живее. Защото всеки попълва данъчна декларация и всеки си носи отговорност. Аз съм се родил, живея и ще умря в къщата си в Банкя. Не съм позволил един лев да се даде там, където аз обитавам. Ако някой ме види някога в друга къща, в друг апартамент, да дойде да ми каже. Виновните ще се отказват ли, ще продават ли апартаменти, ще връщат ли къщи, трябва да се стигне до края. При мен единия си направил апартамент с асансьор, другите, които са били на власт преди нас са взимали огромни сгради с много асансьори. На нашите опоненти - три къщи за гости родата, обаче това не е нищо. Аз съм създал ГЕРБ и досега сме побеждавали винаги БСП. Всичко хубаво, което се е случило в тази държава през последните години, сме го направили ние. И изведнъж заради няколко човека, които не са си преценили стъпките, да ни сложат етикет, няма да го бъде!"

На въпрос дали ще има още оставки, премиерът посочи, че те ще са толкова, колкото е нужно. "Всички големи катастрофи са ставали, когато БСП са управлявали. А ние за един апартамент с асансьор, за една къща какво - на фона, което са заграбили те с приватизацията. Нашите симпатизанти ни казват - не може да бъдете като другите, затова ще се разделям с още много хора. Аз съм го направил ГЕРБ и той досега работеше перфектно", заяви още Бойко Борисов.

Премиерът Бойко Борисов обяви сензационно, че няма намерение да продължава да стои на управленски постове за в бъдеще.  "Изкарвам си мандата, прибирам се в партията и ще дам път на много млади хора", заяви премиерът, коментирайки факта, че в ГЕРБ има невероятно много амбициозни и кадърни хора.  Той бе провокиран към това откровение след въпрос на водещия на "Панорама" Бойко Василев, който го попита дали не се страхува, че ще бъде забравен, след като си отиде от власт.

"Аз това го знам, за разлика от много политици, съм бил при Тодор Живков, когато падна от власт и цялата партия, която дълги години му целуваше ръцете и краката, се бяха изпокрили. Ей така ми беше интересно да видя един паднал човек, какво му се случва. После ми беше интересно да видя и Царя. Затова толкова ме е яд на моите съпартийци, защото съм гледал как се сриват други хора. Ние, обаче, сме направили много добри неща, затова всичко, което е донесло щета, трябва да се отстрани. Един Делян Добрев, изключително умен човек, но не може да е лице, да носи доверие. Аз знам изхода, български политик в историята на нашия народ приживе няма одобрен. Накрая като се махнат гадните неща, ще остане това, което е останало добро. Затова казвам - изкарвам си мандата, прибирам се в партията и ще дам път на много млади хора", коментира Бойко Борисов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нали направи пътя Асеновград-Пловдив ,десетилетия никой не се сещаше,стой си на мястото, на пук на комунягите и тъпанарите по форумите ,където не могат да си избършат г*за, ама плюят та се не търпят.
0
 
 
Няма да им даваш властта на червените боклуци че пак ще има да стоим по опашките за кисело мляко.Милиончева Гергов Овчаров Курнелчето Добрев все доказани крадце няма да съсипват държавата.Ай червените у лево
-4
 
 
Време отървахме се....само да не стане като Путин... да не сложим протеженце...че трудно се сдава власта, а с нея и парата...
0
 
 
А така.Дай път на КУРнелка и милиЙончева,че са честни в ушите и лакоми.Младите в ГЕРБ ако нямат някой да ги дебне дали краднат е без значение ,колко са кадърни.
+4
 
 
Прав е ... Сега сме критични към него,плюем,мрънкаме,но червената брадва ни дебне гладна и жадна за кръвчицата ни.
Предлагам билков чай за регулиране на теглото .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: