ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бойко Борисов: Много разчитам на младите хора, на тези, които искат да градят държавата!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:26 / 20.06.2021Коментари (7)6433
Много разчитам на младите хора - на тези, които искат да си градят държавата! Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на поход с младежи от партията по Вазовата екопътека в Искърското дефиле. Повод за избора на този маршрут са 5 къщички за книги, изработени от МГЕРБ, които ще бъдат поставени на различни красиви места в Софийска област. Първата е край Вазовата екопътека над град Своге.

Младежите оставиха в нея събрани съчинения на Иван Вазов в 22 тома, а Бойко Борисов постави първата книга - Библията, "защото без Божията помощ нищо не може да се случи!“.

"Нашите приятели от съседна Гърция вчера получиха близо 60 милиарда лева - 30 милиарда евро, а България не е получила. Нула! Ние представихме план за възстановяване, но от злобата и ината те го замразиха. Виждате, че нямат план. И докато нашите съседи ползват милиарди евро безвъзмездна помощ, България още не си е подала плана. Това е България на Радев! Това е едноличната диктатура!“, подчерта председателят на ГЕРБ. По думите му не случайно журналистите питаха преди изборите "Страх ли Ви е от служебно правителство?“, защото са знаели или са предчувствали, че единствената опозиция на това правителство всъщност е ГЕРБ.

"Това е жесток повторен шамар. Първият шамар за ваксините. Виждате, в Русия мерките се натягат много. Помните, нас ни караха да купуваме руска ваксина. 17-18 000 са заболелите в Русия днес. И затягат мерките. Вдигнаха се във Великобритания - около 10 000. Новите щамове идват. Ние имаме 2 700 000 ваксини, подсигурени от нас. И то от цялата палитра – Янсен, Джонсън, Пфайзер, Астра, Модерна… Кой каквото иска. Те и това унищожиха“, припомни Борисов.

Той посочи, че другите държави вече имат планове за възстановяване, ползват парите, за да си поддържат народите, а служебното правителство на Радев се съсредоточава само в злобата и яростта си, и в нарушаване на законите. "Това е голям провал! Голям провал!“, категоричен бе Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ предупреди, че служебното правителство ще провали и други неща. "Европа дава безвъзмездно милиарди, те излизат и казват на докторите, медицинските сестри, санитарите – "Нямаме пари!“. Ами нямате, защото сте некадърни да си направите плановете. Нашият план го предоставихме в парламента, помните, още преди няколко месеца. Хубав, лош, сега щеше да има, както за Гърция“, обясни Борисов.

По думите му сега управляващите щяха да се къпят в пари, нямаше да обясняват на бизнеса – "Вече няма грантове, ще има кредити“. "Няма за медицинските сестри, имало до края на май. Ами как да има? Те се съсредоточиха в най-лесната кражба - НАП и Митници. И там е тоталният им провал. Там контрабандистите вършеят в момента. И вижте им назначенията“, посочи лидерът на ГЕРБ.

"Какво направи Радев за един месец? Без план, без ваксинация… Само за един месец. И като го питат журналистите въпрос, той вика: "Нападат семейството ми!“. Ама кой напада? Те ни нападат нас непрекъснато. Че го питали защо като си давали подаръци, защо си пишат листчета? Какво слага в джоба? Какво е писал – "Благодаря ти?“. Те нас на идиоти ли ни правят?“, попита Бойко Борисов.

Той подчерта, че е доверчив човек и приемаме, че са искрени. "Дават си подаръци, поздравяват се… Аз не знаех, че президентството се занимава с трансплантации. Явно това е нещо, което не сме знаели. Защото му благодарят за трансплантация. Как секретар на президента урежда трансплантация?“, попита още Борисов.

Според председателят на ГЕРБ, това разследване, което инспирират в момента - от 2009-а година, това е просто истинска наглост. "От 2009-а година и то какво правил Миро Найденов, но да ме оцапат и мен. И то гледай какви компромати – човекът си е жив и здрав. И жена, и деца, всички са си живи и здрави. Но всичкото това е, за да излиза по новините: "Бойко е извикан на разпит!“, обясни Борисов.

"Министърът ми обявява, че ме призовава. Представяте ли си? Аз ще отида да питам какво има от 2009-а година. Едно време, когато партията на Бойко Рашков управляваше и колите на милицията бяха боядисани в жълто и синьо, казваха: "Влизаш в милицията жълт, излизаш син“. Тази "покана“ е да сплашат всички Вас“, категоричен бе Бойко Борисов.

Според него, всичко, което говореше Радев преди няколко месеца, сега го правят те – управляващите от служебния му кабинет. "И аз се чудех от къде им идва на акъла да говорят за диктатори, от къде им идва на акъла за юмруци, за мутри? Ами видяхте ги мутрите къде са! Те ги назначиха навсякъде“, изрази възмущението си лидерът на ГЕРБ.

"Мислех, че те ще се поинтересуват, ще извикат Спецов. Да го разпитат къде е човекът, на когото продаде фирмата си? Издирваме го. Издирва го цялата държава. Жив ли е или го убиха? Ако е скрит, защо са го скрили? Защо го крият?“, попита Бойко Борисов. По думите му наглост е, че те са пуснали на цялата парламентарна група на ГЕРБ данъчни проверки, а най-големия крадливец не го питат къде скри този човек? "Те са опасни хора. Защо този човек не се показва? Защо не им е интересно на медиите да отидат, да му видим снимката – как изглежда? С 6 присъди е! Да го питат Спецов: "Как намерихте този човек? Там в гората, в шумата в Драгоман? Как го намерихте там?“, попита председателят на ГЕРБ.



Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 20.06.2021 г.
-4
 
 
Като трябва да се зарибяват младите - планини, момичета в клинчета а-у, а за старите да се снимаме с Библията и пред иконите. Тая ПР-ка няма ли да е махаш вече, Борисов? Много очевадно и изтъркано вече стана. Младите няма какво да ги мислиш - всички ще гласуваме за ИТН с надеждата вие повече власт да не припарите. И бъдете сигурни, че колкото и интернет тролове да пуснете, това няма да се промени! Но пък с иконите може да продължаваш, има дърти капути, които ви се вързват. Или може би просто са доволни от заплащането и живота си?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Почина патриарх Неофит
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: