ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Безработната Ева Веселинова се уреди с ново скъпарско жилище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:00 / 05.09.2021Коментари (1)23357
©
Ева Веселинова се уреди с чисто ново жилище, въпреки че вече цяла година е официално безработна. Докато отглежда двете си бебета-близнаци, бившата "господарка на ефира" е успяла не само да се сдобие с имота, но и да му направи основен ремонт. Сега най-голямата й грижа е в какъв цвят да боядиса стените на хола и кухнята. С останалото вече е приключила.

Само преди по-малко от месец Ева обяви, че това лято прави ремонт. Всички решиха, че младата майка на близнаци иска да обнови жилището, което обитава заедно с порасналото си семейство. Оказва се обаче, че истината е доста по-интересна. Голямото семейство подготвя голям апартамент, в който иска да се пренесе в най-близко време. Това разкри самата Ева. Ремонтът всъщност тече не от месец или два, а от много по-дълго време и вече е на финалната права. Веселинова е избрала мебелите за кухнята, готова е и със спалнята, но се чуди в какви цветове да боядисат стаята, в която са поместени холът, кухнята и трапезарията.

Става въпрос за просторно общо помещение с обособени в него кътове за готвене, хранене и почивка. Това издава, че жилището най-вероятно е от типа "ново строителство", тъй като в апартаментите, строени преди години, холът и кухнята обикновено са разположени в отделни помещения. Младата майка реши да се допита до своите фенове за цвета на въпросното помещение, като преди това им обясни какви са мебелите в него. "Мебелите в кухнята ще са перлено бяло с дървен плот, настилка – естествен дъб", обясни тя.

Проверка на "Уикенд" показа, че най-евтиният дъбов паркет върви по 50 лева на квадратен метър, ако е на промоция. Паркетите с добро качество се продават срещу повече от 100 лева на квадрат. Очевидно Ева и нейният любим, чиято самоличност тя упорито отказва да разкрие, не са пестили пари в довършителните работи.

Бившата панелистка на Гала вече е успяла за реши проблема с цветовете в родителската спалня и в детската стая. Тя показа на феновете си снимка от спалнята, боядисана в светъл нюанс, който не личи много добре в кадъра. Става ясно обаче, че стаята не само е боядисана, но вече е и обзаведена. Детската стая била в "два нюанса на оранжево – по-наситено и по-млечно. Обичаме топлите цветове. Те се отразяват на душевното състояние и на настроението. Поддържаме усмивката по всякакъв начин", обяснява Ева.

Тя много хвали майстора, който е направил ремонта в новия й дом. Името му било Киро. "Толкова добри майстори се срещат много рядко! Направи ни най-добрата шпакловка и боядиса стаите перфектно", твърди блондинката.

Новодомката е официално безработна вече повече от година. Тя направи успешна кариера като репортер в шоуто "Господари на ефира", а след това – като панелист в "На кафе" при Гала. Но това приключи през пролетта на 2020-а, когато името на Ева отпадна от коментаторския панел на ежедневното предаване на Нова телевизия. Блондинката известно време си търсеше друга работа, но след това забременя с близнаци и реши да се отдаде на майчинството. Децата й се родиха през април – момченце и момиченце. И въпреки липсата на работа материалният статус на майката не само че не падна, както става с обикновените хора в подобни ситуации, но като че ли скочи още повече от преди. Блондинката има доста поръчки за реклами като инфлуенсър.

Едва ли обаче някой вярва, че новото й жилище и цялостният ремонт в него са платени само с парите, които младата майка взима за публикувани в социалните мрежи снимки с продуктово позициониране. Най-вероятно сериозната заслуга е на таткото на двете й деца, когото тя все не се решава да покаже в публичното пространство.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ipb
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
БК Академик Пловдив
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: