ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бащата на Кирил Петков: Канада ни е дала повече от България и въпреки това синът ми направи огромна саможертва
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:10 / 19.08.2021Коментари (23)21696
©
Кирил Петков и Петко Петков
Петко Петков, бащата на Кирил Петков, с публикация в социалните мрежи. Според него синът му е направил огромна саможертва като се е отказал от канадското си гражданство.

Искам да кажа, че това, което жертва Кирил - да се откаже от Канадското си гражданство - аз не бих могъл да направя.

Канада е една прекрасна държава, която ни е дала много повече от българската държава, и двамата я обичаме много. Кирил намери сили в себе си и за доброто на България, направи своя избор и се отказа. В канадската практика няма такъв прецедент - някой доброволно да се откаже и после като кандидатства, да си го получи обратно.

Дано Господ помогне и неговата жертва не е била на вятъра.

Хронологията е следната: отначало го подцениха. После той с усмивка спря милиардите на крадците, които от 30 години смучат от нашите пари. Те си помислиха: добре ще го приемем в нашия клуб и също ще ръфа кърваво месо от робите, но: изненада! Какъв е тоя? Не иска да ръфа, а иска да се бори за робите? Такъв не сме виждали. Трябва да го оваляме в ла*на и да го изплашим.

До тук така. Да видим как ще продължи.


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
видяхме му лъжите на това момченце с източения язовир! Вчера и какадуто Хаджигенов подви опашка при срещата му с Гешев, страхливец,слаб и прост се оказа този адвокат! Само кряка и подскача наоколо като пенкилер и обикновен клерк.
0
 
 
До нЕкои от долните платени тролчета на чалго-просташката партия и на лайнявото трио: изпих си узото,замезих и съм добре,защото имам пари,за разлика от вас,платени лузери!За разлика от простака,когото *боготворите*,аз си живея тук,България ми е дала колкото е могла и пак казвам - боклуците,които не са доволни от Родината си,да си късат *тескеретата* и да млъкнат!е*аси изродите има по света!
0
 
 
Wladko1 и valen...един умен и кадърен мъж с женица от Канада и 3 деца не би дошъл в страна от която са избягали родителите му.....освен ако не е дошъл за много повече мангизи от Канада. И няма да е от министерска заплата!!!
0
 
 
Кадърен министър. Умен мъж. Нищо общо с бурсуците-крадци на Тиквата. Разкри ги за нула време. А вие тролове си плюйте колкото искате. Чопър се загуби, може да са му спряли тролските мангизи и "пендела" изчезна.
-2
 
 
Тоя тиквар много таша*и извади,бе.....и все многознайковци,хеле тоя ,,Незнам,,...ами не знаеш,нищо не знаеш-пендел !!!!!
0
 
 
Мухльо,какво правиш в България.Заминавай си в Канада.НЕБЛАГОДАРНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ.ИЗМЕНИЦИ.
0
 
 
Кирил Петков сега разбираш ли с какви боклуци са се навършили в тази страна.Ти дойде от Канада и защо бе човек за тези идиоти ли.Те си искат тиквите и мутрите на Борисов.
-2
 
 
Кирето се разкри сам с източването на язовира....всичко след това е бонус само! Пък най-големият бонус ще е като паднат всичките му подписи като нищожни...хахаха То ако се отказваше така гажданство, едно име се сменя със съдебно решение, пък гражданство с нотариално заверено отказване - да даааа! Много добре го знае Кирето, ама искаше да си го запази, но го надушиха и то неговите хора. Иначе кефят как изместиха дискусията той българин ли и или не, което няма никакво значение!!! И да ги светна тез които се питат какво толкоз, АМИ ТОЛКОВА Е! Защото имайки друго гражданство произтичат и други (финансови или и други) задължения или облаги и въобще може да се окаже, че е в конфликт на интереси и по канадски закони. За това не може да има министър с двойно гражданство!
-1
 
 
Еми стойте си в Канада. Защо се е върнал в България тогава? Или и тук бизнес нюхът му е надушил парички и могом се е збъркал в политиката. От няколко години вече се ослушва за политическо назначение и най-накрая се добра.
0
 
 
Това ми звучи, като "Демокрацията ни отне много"! Това "Менте" направил саможертва, но нагласил и жена си на държавната хранилка от бедна България....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: