ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
БГ мами с черни списъци на бавачки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:01 / 12.12.2015Коментари (4)5663
© Plovdiv24.bg
Загрижени родители създадоха в сайта "БГ-мама" черен списък на детегледачките. Майките, поверили рожбите си в ръцете на нескопосани бавачки, споделят ужасяващи истории за "игрите" и методите на възпитание, които използвали наетите от тях лица, пише "Монитор".

"Черният списък" е нова тема в "БГ-мама". Засега трима родители са изразили неприятните си впечатления от детегледачките, с които са се сблъсквали. Из форума обаче могат да се открият още много оплаквания на разочаровани от грижите за децата им майки. За момента списъкът е само за бавачки от град София, но най-вероятно ще се разрасне.

Създателката на темата пък прави и анкета дали именникът трябва да в топ 3 от раздела "Детегледачки". Вотът на останалите потребители на форума показва, че интерес към темата има. 82% от хората са на мнение, че списъкът трябва да заема челна позиция в раздела.

Сред случаите има фрапиращи истории за бавачки, които се напиват по време на работа и тормозят малчуганите. Един от потърпевшите родители разказва, че рожбата му е станала жертва на детегледачка, наета чрез агенция. Жената била с много добри препоръки от предишните си работодатели. 

Въпреки обещаващото CV след шест месеца работа с детето тя започва да го малтретира физически. Разстроеният баща споделя, че точно по това време детето му се е отучвало да носи памперс и съответно детегледачката е била "натоварена" със задачата да сменя пелените на детето при евентуални инциденти. 

Разбира се, това не е никакво основание да бъде посягано на мъника, жалва се потърпевшият родител. Като доказателство за своите думи таткото прилага и три видеоклипа, на които ясно се виждат похватите за възпитание на прехвалената детегледачка. 

Въпросната жена е била съвсем наясно с факта, че в апартамента има видеокамери, и въпреки това не се е посвенила да посяга на детето, разказва още ужасеният родител.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.12.2015 г.
0
 
 
Детегледачки са жени или момичета ,които не са ходили в Колеж за да станат такива.Може да са карали курсове за да станат такива или само инструктаж ако работят за Агенция. Може да бъдат студентки или просто жени които желаят да си докарват допълнителни доходи. В това няма нищо лошо стига да са отговорни и да си гледат работата както трябва. Услугата не е толкова скъпа както си мислят някои хора и изобщо не е лукс. Ако човек си има постоянен доход от една средна заплата изобщо не е проблем и да си наема и детегледачка.
Aнонимен
на 12.12.2015 г.
0
 
 
Когато живееш в 21 век не е нужно да си богат за да си наемеш детегледачкар Тази услуга е валидна и започасово обслужване. АКО родителите пожелаят да отидат на ресторант, парти или на кино ,съвсем редно е да си поръчат детеглрдачка за няколко часа. Друг е момента дали могат да се доверят на Агенциите. Във всички случаи трябва да има и някаква застраховка от страна на Агенцията - така се прави във европа.
+4
 
 
Много ми е интересно, колко от БГ родителите могат да си позволят бавачка.....?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: