ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Автобусите от Турция тръгнаха, блокада на границата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:45 / 21.03.2017Коментари (21)9525
© Нова тв
Втори автобус, натоварен с български изселници, които идват да гласуват на парламентарните избори у нас, тръгна от Истанбул за България. Обява за безплатен транспорт от южната съседка пък набира желаещи да дойдат у нас, разказва Нова тв. В същото време се очаква блокада по границата от "Обединени патриоти" да посрещне желаещите да гласуват у нас на вота в неделя. 

От вчера започна по-масовото организирано извозване на български изселници, като автобус от 90 души отпътува от района на Гебзе, Турция. До този момент са предвидени над 600 души в рамките на една седмица да бъдат извозени до България с 15 автобуса. Пътуването е безплатно и се организира от политически формации, които ще участват на предсрочните парламентарни избори. 

"От Бурса също тръгна огромен автобус. На оградата на офиса, в който се извършва записването за пътуване, е закачена обява, която гласи, че се организира безплатен транспорт от Истанбул до България. На формуляра, закачен отвън, са записани часовете, в които автобусите ще отпътуват. До този момент пътуването се организираше с безплатни билети по редовните автобусни линии", обясни специалният пратеник на Нова в Турция Генка Шикерова. 

Очаква се днес от коалицията "Обединени патриоти" да спрат движението при входовете на трите гранични пункта "Капитан Андреево", "Лесово" и "Малко Търново". Организаторите се заканват да блокират всички коли и автобуси, които влизат от южната ни съседка. А целта е да се спре така наречения изборен туризъм. По данни на организаторите 1000 автобуса с избиратели от Турция се очаква да влязат в страната ни, за да участват в предстоящия вот на 26-и март.


Още по темата: общо новини по темата: 527
18.08.2020 »
02.05.2018 »
05.04.2018 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
предишна страница [ 1/88 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Това са булгарски граждани които са работи ли за Булгария 20-30 г стай, слуйили в булгарските казарми строителни, йелезопутни,редовни воъски, трябва да се посрещнат с музика както се посреща гостенин подобава.Вие постоянно ги оплуъвате бива ли таково нещо.
0
 
 
Къде са футболни те агитки. Ето кауза около, която да се обединят. Не да се бият безсмислено по селски стадиони. Да са активни сега. Както бяха преди. И като стана въпрос, къде се загубиха скинарите, нещо няма тия дни....
0
 
 
"...Организаторите се заканват да блокират всички коли и автобуси, които влизат от южната ни съседка..." А какво стана със свободното придвижване и т.н. Да не забравяме, че и не малко българи пътуват по работа или с цел туризъм до Турция и след като са заминали ще трябва и да се върнат. Едва ли хората ще останат очаровани от това една шепа лумпени да им възпрепятстват свободното прибиране в родината и вероятно ще се стигне до напрежение, което май е и основната цел.
+2
 
 
Някой нещо да е чувал от генерала, който "знаеше как се действа при извънредни положения", от решителния военен, който е специализирал управление на кризи? Аз чух само, че му връчиха писмо да вземе конкретни мерки срещу манипулирането на избори от държава в режим на извънредно положение, след което последва тишина.
+2
 
 
Парлама! Границата трябва да се затвори от властите а не от хората.Но ние имаме голям патриот,бивш военен президент.Дето си избра премиер,който не иска да се конфронтира с комшиите.Инак е цял професор,кауна е президент но покорна главица -сабя не я сече. Послушковци!
0
 
 
Файда има ли че патриотите спират движението, те още вчера са отпатували . И другите щели да пътуват в петък и събота. Тогава трябва да блокират границата, не сега.... Сега е напълно безполезно . Какво сега цяла седмица ще стоят там ли.... НА ДАЛИ
+1
 
 
Всичко това е показно и жалко!Щом турските граници са затворени, то не им пречи да минат през Гръцка? Там никой не ги чака и като на парад ще ги заобиколят. Без бързане Одрин - Ивайловград 45 минути. Ако искаше нещо да се направи, то щяха да са И на Капитан Петко Войвода и Ивайловград.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: