Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Община Асеновград подкрепи доброволци за освежаване на детска площадка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 27.08.2020Коментари ()1741
©
Община Асеновград и доброволците на Общинския младежки съвет в града с поредна съвместна инициатива в името на по-доброто бъдеще. Идеята този път е да се освежат и боядисат съоръженията на детската площадка в квартал "Баделема“. Община Асеновград осигури всички необходими материали – боя, четки, валяци и други помощни средства. Инициаторите от Общински младежки съвет и доброволци асеновградчани със собствен труд ще опитат в максимална степен да обновят облика на площадката. Сред идеите е да бъдат засадени и дървета. Ще се нарисуват рисунки, за да се превърне детската площадка в по-приветливо и красиво място за игра на най-малките.

Целта е съвместните инициативи между администрацията, Общинския младежки съвет и граждани да се превърнат в обичайни. Желанието на младите хора е да привличат все повече свои връстници в каузите си. Популяризирането на акциите им цели да се мотивират и младежи, и възрастни, и деца да опазват света около себе си. И да не забравят, че обликът и красивият вид на един град зависи изцяло от хората, които живеят в него.

Общинската администрация приветства и е отворена за предложения в различни форми на съвместни дейности от неправителствени организации, какъвто е примерът с Общински младежки съвет – Асеновград. Акцията по освежаване на детската площадка ще се състои този петък (28.08.20 г.) от 19:00 ч. в квартал "Баделема“ – срещу блок №14. Всеки, който има желание, време и възможност, може да се включи.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Obshtina-Asenovgrad-podkrepi-dobrovolci-za-osvezhavane-na-detska-ploshtadka-995404
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.