Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Йорданка Христова се присъединява към култово шоу на Летния театър в Пловдив
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 07:00 / 26.08.2020Коментари ()4272
©
"Направихте ме на луд!“ – това не е театър, това е театрална комик терапия, която пловдивчани ще видят довечера от 20:30 ч. на Летен театър "Бунарджик".

Режисьор е Богдан Петканин. Участват комиците Руслан Майнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Рада Кайрякова и Тихомир Благоев.

Специален гост – участник в представлението в Пловдив ще бъде голямата българска звезда Йорданка Христова, която ще изпее и няколко свои песни.

Ролята на Йорданка Христова в "Направихте ме на луд" й допада адски много.

"Те ще полудяват, аз ще ги уравновесявам. Ще имам тежката задача да ги върна към реални живот. Ще пеем много в постановката", разказва Данчето Христова.

Хумор, музика, песни...В "Направихте ме на луд!“  ще видите миниатюри от "Сляпата любов", "Той пропя", "Половин жена", "Тя пропя", "Фокусите на фокусника", "Тя му дойде", "Война и мир", "Стар струг за млада гайка".

Този спектакъл би могъл да се казва "Който оцелее, нека разкаже", също така "Те толкова си могат", както и "Играещи в просото", а защо не "Те не могат да ни спрат", а също така "И повече и пак, смях под похлупак", и "50 нюанса на открито".

Едно е сигурно. Ще има много, много смях! Билети се продават на билетна каса "МаскАрт" в Дом на културата "Борис Христов". Телефон за информация: 0898984338 / 0894611188.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Iordanka-Hristova-se-prisuedinyava-kum-kultovo-shou-na-Letniya-teatur-v-Plovdiv-995083
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.