Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Потънали в мрак пловдивски улици разгневиха читател
Автор: Силвия Станева 15:44 / 09.08.2020Коментари ()7688
Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за липсата на улично осветление по централни улици в Пловдив. Продължителната тъмнина по улиците предизвиква у читателя ни много въпроси. Нека да му дадем думата:

"Здравейте, от няколко месеца забелязвам тревожната тенденция за големи тъмни участъци от града ни вечерно време. На 27-ми юли част от бул."Васил Априлов" в района с кръстовището с ул."Ген. Данаил Николаев" беше без улично. Снощи (08.08) отново минах по бул."Васил Априлов", но този път участъкът с неработещи улични лампи беше от колелото на гарата до колелото на ул."Любен Каравелов".

Преди време липсваше осветление и на булевард "Копривщица", но тогава не обърнах много внимание, защото макар и крайно неприятно, аварии се случват и не могат да бъдат предвидени. Забелязвам и не малко количество изгорели лампи и на Гребната база, които упорито не се подменят с нови.

Въпросът ми е защо се допускат централни улици да тънат в мрак, при това не еднократно. Няма ли дежурни екипи за профилактика на осветлението? Може би проблемите са свързани и с нещо друго, защото не става дума за отделни лампи, а за цели участъци, което говори за по-сериозни проблеми по трасето.

Искам да уточня, че снимките са направени на нощен режим и реално беше по-тъмно отколкото изглежда.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Potunali-v-mrak-plovdivski-ulici-razgneviha-chitatel-990936
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.