Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Полицията в Бургас с първи подробности за мащабната акция!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:48 / 03.08.2020Коментари ()6145
"По време на проведенарта в петък в Бургас полицейска акция бяха задържани Задържани 12 лица, на 9 от които бяха повдигнати и обвионения.

В един от случаите са задържани са 3 лица, които са извършвали кражби по домовете на територията на Бургас. Отнемат основно пари и златни накити. Работят без мобилни телефони и автомобили, така че е било малко по-трудно да бъдат засечени. Намерени са ръкавици, маски, част от откраднати вещи и пари. Те са криминално проявени, като едното от тези лица е и с условна присъда.

Към момента са образувани 4 досъдебни производства, задържани шестима за 72 часа, трима пък са с мерки "задържане под стража". 

Операцията бе проведена на територията на целия град Бургас, така че и задържаните не са само от кв. "Победа". Основно са извършвали кражби на първи и втори етажи на жилищни блокове."

Това стана ясно на брифинг, даден от прокурор Иван Кирков - административен ръководител на РП - Бургас и комисар Емил Павлов - зам. - директор на ОД на МВР – Бургас. Поводът за него е обявяване на резултатите от проведената в петък в Бургас специализирана полицейска операция, предаде репортер на Burgas24.bg.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Policiyata-v-Burgas-s-purvi-podrobnosti-za-mashtabnata-akciya-988999
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.