Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Костадин Димитров пита тракийци за нова площадка в "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:11 / 21.07.2020Коментари ()1892
©
Кметът на "Тракия" Костадин Димитров инициира допитване до гражданите, свързано с новата площадка за скейтборд, която се намира в началото на парк "Лаута" откъм бул. "Санкт Петербург".

Съоръженията бяха поставени преди около месец, а мястото е оградено и обозначено с информационни табели. То се превърна в популярна атракция и привлича почитатели на скейтборда от целия град. В същото време обаче се чуват и мнения на притеснени граждани.

Именно за това Костадин Димитров инициира публично допитване.

"Заедно с "Българска академия за адреналин" и Декатлон създадохме кът с рампи за скейборд, тротинетки и велосипеди в края на главната алея на Лаута с най-добри чувства. Като всяко екстремно занимание обаче, спускането по рампи води до инциденти. Затова днес сме изправени пред избор и имам нужда от Вашето мнение: дали да продължим да облагородяваме и развиваме скейт парка, или да спрем до тук. Моля ви, гласувайте в анкетата и изберете заедно с нас!", споделя районният кмет.

Той призовава гражданите да гласуват в анкетата, която е публикувана във фейсбук платформата "Градивният диалог за Тракия", както и на страницата "Костадин Димитров – кметът на "Тракия".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kostadin-Dimitrov-pita-trakiici-za-nova-ploshtadka-v-Lauta-984949
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.