Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Той ограби спяща двойка в Кючука
Автор: Адриана Георгиева 07:46 / 17.07.2020Коментари ()3353
© Plovdiv24.bg
Многократно осъжданият на затвор Красимир Мишев се изправи пред съда, заради  ново провинение. Рецидивистът ограбил спяща двойка в квартал "Кючук Париж", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

На 10 юни миналата година, подсъдимият е нахълтал през незаключената врата на дома на Цонка Млъзева в "Кючук Париж", която живеела съвместно с Николай Бодурски. Докато собствениците на жилището спят, крадецът задигнал дамската чанта с портфейла и банкова карта на жената, както и 100 лева, които били на Николай. Всичко възлиза на обща стойност 470 лева. По-късно Мишев изтеглил и 400 лева от дебитната карта на Цонка.

вчера Красимир се изправи пред съда, като призна изцяло вината си и фактите в обвинителния акт. За това и делото се гледа по съкратената процедура без разпит на свидетели.

"Признах повече, отколкото са ме питали. Искам по-бързо да бъда осъден и да се приключва", заяви лаконично крадецът и категорично отказа да дава обяснения.

Пострадалата Млъзева пожела да бъде конституирана като граждански ищец и подсъдимият да и изплати обезщетение в размер на 700 лева.

Прокуратурата поиска затвор за Мишев при първоначален строг режим, тъй като в миналото бил осъждан още 3 пъти. 

Съдът осъди престъпника на 2 години лишаване от свобода при първоначален строг режим и 400 лева глоба. Също така и да изплати гражданския иск на пострадалата Цонка.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Toi-ograbi-spyashta-dvoika-v-Kyuchuka-983749
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.