Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Борисов пред военните в Пловдив: Когато имаме вярата в себе си, сме непобедими
Автор: Силвия Станева 11:10 / 04.07.2020Коментари ()5029
По време на тържествената церемония по връчване на бойното и представителното знаме на Съвместното командване на специалните операции, премиерът Бойко Борисов произнесе реч, предаде репортер на Plovdiv24.bg от мястото на събитието.

"Благодаря ви, че сте тук. Защото, както е казано в Книгата - без Господа нищо не може да се направи. Когато имаме вярата в себе си, сме непобедими". Това каза премиерът Бойко Борисов след тържествената церемония  с връчването на бойното знаме на новосформираното Съвместно командване на специалните операции в района на Командването в Пловдив.

"Още веднъж поздравявам с бойните знамена, не беше лесно, защото имаше съпротива да правим още една такава структура, ще трябват и за вас бронирани машини и финансиране, но каквото съм обещал ще го има", каза Борисов.

"Всички имате жени, деца, родители. Тренирайте, гответе се така, че да останете живи, здрави, крепки. А на медиите ще кажа - не дай Боже, ако нещо някога се случи, войската, на която ще разчитаме, е тази - те вършат най-много работа. Да, имаме много скъпи други въоръжени сили, но тези са там, долу, където никой друг не може. Пазете се живи и здрави и честит празник", заяви Борисов.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Borisov-pred-voennite-v-Plovdiv-Kogato-imame-vyarata-v-sebe-si-sme-nepobedimi-980896
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.