Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мъж с женски атрибути и поведение мами наред в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:47 / 26.06.2020Коментари ()36706
© Plovdiv24.bg
Снимката е илюстративна
Мъж с женски атрибути и поведение сътвори грандиозна измама, за която ще трябва да отговаря пред съда, научи Plovdiv24.bg. Делото ще се гледа на 2 юли в районния съд в Пловдив. Подсъдим е С.А. Същият бил от мъжки пол, но се възприемал като жена и поддържал външен вид като на лице от женски пол с дълга коса и други атрибути. За да оформя прическата си, подсъдимият посещавал фризьорски салони, където му поставяли изкуствени кичури дълга коса и извършвали различни манипулации за поддържане на прическата.

Тъй като подобни процедури изисквали много финансови средства, подсъдимият С.А. успявал да заблуди фризьорите и управителите на салоните за красота в намерението си да заплати услугите им, като същевременно бягал и напускал салона, без да извърши това.

Обвинен е за престъпление по чл.209, ал.1 от НК, за това че на 04.11.2019 г. в Пловдив с цел на набави за себе си имотна облага е възбудил и поддържал заблуждение у Л.Л., че ще заплати и с това е причинил на дружество "Д.С.Б“ имотна вреда в размер на 1683 лв. Заседанието е първо по делото.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Muzh-s-zhenski-atributi-i-povedenie-mami-nared-v-Plovdiv-978841
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.