Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Просякиня изпадна в зверска истерия, клиенти на заведения не й дадоха пари
Автор: Адриана Георгиева 14:46 / 25.06.2020Коментари ()71717
© Plovdiv24.bg
Млада жена от ромски произход е вдигнала страшна дандания в квартал "Капана" снощи. Тя избухнала, защото клиентите на няколко заведения отказали да й дадат пари и я накарали да си тръгне. Свидетелка на грозната сцена се свърза с Plovdiv24.bg, за да изкаже възмущението си:

"Снощи бях с приятели в едно от любимите си заведения в творчески квартал "Капана". Млада жена, облечена в розово и табелка в ръка, дойде и поиска пари от мен. Когато й отвърнах, че нямам възможност, тя ме погледна с отвращение и направи грозен жест с ръка, с който ме прати, сещате се къде. Обиколи още няколко маси, от които хората също не й дадоха пари.

Всеки път тя размахваше агресивно ръце и ставаше все по-агресивна. Клиентите от всички заведения започнаха да се смущават и да се чудят на поведението й. Възрастен мъж и отправи забележка и й каза да си ходи, като леко я побутна. Тогава жената изпадна в зверска истерия и започна да крещи и обижда наред.

Каза на човека, че щом й е посегнал, щял да си плати, да съжалява, да бъде убит и т.н. След като в разправията се намесиха и други очевидци тя си тръгна със страшни викове и клетви: "Гръм да ви удари всичките дано! Да измрете до един", бяха последните думи на "просякинята".

В днешно време, ако откажеш да финансираш случаен несретник на улицата, те кълнат да умреш. Пращам кратко видео, в което се чува как крещи жената. На посетителите на "Капана" снощи пожелавам да не бъдат застигнати от тежките клетви".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Prosyakinya-izpadna-v-zverska-isteriya-klienti-na-zavedeniya-ne-i-dadoha-pari-978499
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.