Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчанин измами продавачка с много стария номер "сандже"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:39 / 22.06.2020Коментари ()6816
© БГНЕС
Млад мъж, измамил продавачка, е задържан в резултат на съвместни действия между служители от полицейските управления в Септември и Пещера. Случката се разиграла в събота около 18,00 часа в павилион за кафе и тютюневи изделия в септемврийското село Варвара. Непознат мъж поискал да купи от продавачката цигари от различни марки на стойност от 500 лева.

При плащането измамникът използвал старата схема "сандже" и вместо реалната сума платил само 200 лева. След това взел цигарите и потеглил с лека кола, а секунди след това, докато поставяла парите в касата, търговката разбрала измамата. Тя подала сигнал в РУ-Септември и на мястото пристигнали полицейски екипи. За случая били уведомени и съседните полицейски управления.

Така не след дълго мъжът бил засечен от автопатрул на РУ-Пещера на пътя Пещера-Пловдив в близост до село Бяга. Автомобилът му бил спрян, а униформените разбрали, че това е пловдивчанинът Р.М.- 29г. Той е задържан в ареста на РУ-Септември, а по случая се води полицейско производство.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Plovdivchanin-izmami-prodavachka-s-mnogo-stariya-nomer-sandzhe-977511
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.