Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Марихуана, тютюн и оръжие откриха полицаите в Пазарджик в жилището на млад мъж
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:47 / 07.06.2020Коментари ()4296
©
Служители от РУ-Пазарджик иззеха незаконно оръжие , марихуана и тютюн без бандерол от жилището на пазарджиклия. Снощи  екипи на сектор "Криминална полиция" и автопатрули от група "Охрана на обществения ред" при полицейското управление в Пазарджик извършили проверка в жилището на А.Б.- 33г. от областния град.

Вътре полицаите открили полиетиленов плик със суха листна маса, която при направен полеви наркотест реагирала положително на марихуана. Общото количество на откритата дрога е близо 47 грама. Освен това в апартамента е открита незаконно притежавана пушка с неустановена марка и модел, както и няколко плика с близо 1.260 кг. сух нарязан тютюн. Дрогата, оръжието и тютюна са иззети, а притежателя им задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Работата по случая продължава, водят се досъдебни производства под наблюдението на прокурор от Районната прокуратура в областния град.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Marihuana-tyutyun-i-oruzhie-otkriha-policaite-v-Pazardzhik-v-zhilishteto-na-mlad-muzh-973299
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.