Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчанка бясна на служител от "Градини и паркове"
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 09:35 / 05.06.2020Коментари ()5514
© Plovdiv24.bg
Читателка на Plovdiv24.bg сигнализира за неадекватно поведение на общински служител към градинките по "Иван Вазов", направени от работещите в магазините там. Даваме й думата веднага:

"Искам да сигнализирам за отношението и неграмотността на служител от "Градини и паркове". Преди два дни почистваха градинките около дърветата по ул. "Иван Вазов". Техният некадърен служител унищожи цветя, които ние (работещите в магазините на тази улица) сме засадили и се опитваме да опазим най-вече от хората.

При подаден сигнал към службата, към която работи, веднага реагираха. Отговорът им беше, че той нищо не разбира от цветя и растения. Тогава какво прави изобщо в тази служба? Нямало кой да работи на минимална заплата, затова било така - ми отговориха. А можеха да попитат като не разбират, аз съм магазина, щях да им обясня...".

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanka-byasna-na-sluzhitel-ot-Gradini-i-parkove-972812
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.