Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Незаконни оръжия, боеприпаси и ценности откриха при обиск край Пазарджик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:46 / 03.06.2020Коментари ()4589
Незаконно притежавани културно-исторически ценности, огнестрелни оръжия и боеприпаси бяха открити от велинградски криминалисти в къща, намираща се в село Кръстава. Вчера сутринта екипите извършили проверка в къща обитавана от 40-годишния С.С.- жител на село Кръстава.

Вътре полицаите открили общо 122 различни по вид и датировка метални и керамични предмети представляващи културно-исторически ценности, както и металдетектор. В жилището криминалистите се натъкнали още на два пистолета със заличени номера и 32 патрона от различен вид и калибър, всичките притежавани без необходимото разрешително. Всички старинни монети и предмети, металдетектор, оръжия и боеприпаси са иззети. Собственикът им, който до момента не е криминално проявен е обявен за издирване, тъй като по време на полицейските действия се намира в чужбина. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Районната прокуратура във Велинград.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Nezakonni-oruzhiya-boepripasi-i-cennosti-otkriha-pri-obisk-krai-Pazardzhik-972216
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.