Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Жената от пожара в Пловдив: Изведнъж всичко пламна, избягах. Счупиха се прозорците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:29 / 25.04.2020Коментари ()8890
© Plovdiv24.bg
"Днес при опит да включа напълнена бутилка на електрическа печка се запали, и аз не знам какво стана. Изведнъж всичко пламна и аз избягах. Счупиха се прозорците, продължаваше да гори. След това пламъка изчезна и къщата се напълни с дим" - така обясни ситуацията 85-годишната жена, която вчера се размина без сериозни наранявания при инцидента на улица "Петко Д. Петков, пред репортер на Plovdiv24.bg.

Тя лично се обадила на пожарната, а служителите пристигнали незабавно.

"Предполагат, че бутилката не е минала на контрол, въпреки, че и двете ни бутилка са минали проверка в "Кючук Париж". Уплашена съм, има поражения, прозорците са счупени, но това не е болка за умиране", каза възрастната дама.

Припомняме, че малко след 13,00 ч. жената съобщила в пожарната, че е пострадала от газова бутилка в дома си на ул. "Петко Д. Петков" в Пловдив. 

Установено е, че няма избухване на бутилка, както и опасност от изтичане на пропан-бутан. Жената е без наранявания, направен й е медицински преглед на място.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zhenata-ot-pozhara-v-Plovdiv-Izvednuzh-vsichko-plamna-izbyagah-Schupiha-se-prozorcite-960268
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.