Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Потресаващи подробности за верижната катастрофа на АМ "Тракия" вчера
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:17 / 22.04.2020Коментари ()9429
Софийска майка благодари на Господ, че синът й се е разминал със смъртта след тежката верижка катастрофа, която стана вчера на изхода на столицата. В социалните мрежи майката на един от участниците в мелето - Рада Маркова, изказа мнението си, че на пътя всички са равни и това, че детето й не е Милен Цветков, не означава, че не трябва да показан случая. По думите й виновникът за тежкото меле в посока Пловдив, е бил виновен полицейски служител, който с висока скорост буквално е помел 5 автомобила. 

Припомняме, че за катастрофата вчера съобщи на вътрешният министър Младен Маринов, като наличната информация към онзи момент бе доста оскъдна.

"Това не е Милен Цветков. Това е моят син, Мартин. На път за работа, тази сутрин, участник във верижна катастрофа преди КПП на изхода на София. Полицай жестоко размаза няколко коли, първата, която пое удара, е на Мартин", пише Рада Маркова в една от социалните мрежи. 

Има и тежко пострадал при инцидента. Синът й е с комоцио, няколко натъртвания и голяма уплаха, но никой не го интересува това, защото не е известна личност в града или изобщо в страната. 

"Някой да видя това да е отразено в новините, ще видим и следователите какво ще кажат за колегата си, който е летял с висока скорост и се е спрял в колоната без никакъв спирачен път. Благодаря на Чудото на деня! Спрете да се трепете по пътищата, хора!", допълва още емоционалното си послание жената.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Potresavashti-podrobnosti-za-verizhnata-katastrofa-na-AM-Trakiya-vchera-959194
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.