Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Обвинение за емблематичен пловдивски ъндърграунд герой
Автор: Георги Василев 15:26 / 22.04.2020Коментари ()13260
©
53-годишен пловдивчанин получи обвинения за притежание и опит за трафик на огромно количество наркотици. Това съобщават от прокуратурата в Хасково, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Става въпрос за известния в ъндърграунда под тепетата Ангел Личканов. Той е действал със съучастник – 40-годишния Петър Петров.

От ведомството съобщават, че двамата са били арестувани от служители на гранична полиция в понеделник. Те са били спипани на зелена граница, край хасковското село Маточина, докато се опитвали да пренесат 8,4 килограма марихуана от България в Турция. Тревата била поставена в два платнени сака и два найлонови чувала. Полевият тест веднага реагирал положително на марихуана.

По случая е било образувано досъдебно производство, като разследването се води от разследващ полицай при ГПУ - Свиленград.

Вчера и на двамата са били повдигнати обвинения за притежанието и опитът за трафик на марихуаната, която се оценява на 50 400 лева. Личканов и Петров са задържани за срок до 72 часа, предстои да бъде внесено искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо тях, което ще бъде разгледано от окръжния съд в Хасково.


Още по темата: общо новини по темата: 2
15.12.2020 »
30.04.2020 »

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Obvinenie-za-emblematichen-plovdivski-undurgraund-geroi-959157
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.